Vlažná recenze žhavé knížky

recenze

Papírová princezna (2017) 2 z 5 / knihomolka27
Papírová princezna

Naše hlavní hrdinka je stejně jako Pretty Woman vtažena pro do ní naprosto nepochopitelného, nového a úplně jiného světa než na jaký byla zvyklá. Od svého dobrodince dostává peníze, a žije si jako v ráji. Ona ale moc dobře ví, že zatímco špína a chudoba si na nic nehraje a je opravdová.....tak právě věci jako bohatství, paláce a majetek jsou vlastně jenom z papíru....falešné, nestálé, plné intrik, zrady......a věcí daleko horších než chudoba

Knížka je fajn a hodně čtivá(hlavně ze začátku), ale i tak jsem z ní nebyla tak nadšená jak jsem si představovala. Je to čistě můj subjektivní názor tak mě za to prosím neukamenujte. Jsem taky velká romantička, ale tohle bylo možná až moc přeslazené, přehormonované, povrchní(zamilovala by se Ella do Reeda i kdyby nevypadal jako adonis? tot otázka)

Moje dojmy z knížky jsou jednoduše vlažné na rozdíl od neustále nažhavených postav.......

Možná to je tím, že už hodně knížek s podobnou tématikou mám za sebou a že mě tedy něco jako..... více jak devadesákrát zmíněno jak je.....ona postava sexy, má modré oči jako nebe, je hodně oblíbená a obletovaná opačným pohlavím, spíš odrazuje. Ale chápu, že tohlevšechno knížka s takovýmto žánrem splnovat má, takže jak říkám možná není chyba v knížce, ale spíš ve mě.

Knížka by mohla mít klidně podtitulek erotická, a nikdo by nemohl říct ani popel.......sem tam mi to, ale připadalo kapánek přitažené za vlasy, a nebylo to jenom ve chvílích kdy se postavy fakt tahaly za vlasy. Na některých místech bych řekla i nevkusné a nechutné

Postavy vcelku sympatické, hlavně na začátku, pak už to jsou jenom nemyslící hormonální stroje, které se bud usmiřují, hádají, a hádají a usmiřují, a nenávidí se a nemůžou bez sebe žít a vyhrabou na sebe nějakou špínu, a nebo spí každý s každým.....aby nakonec pochopili, že bez sebe nemůžou žít....voila to je konec dámy a pánové.......myslím, že nemusím číst ani další knížky, protože je to prostě zbytečný. Beztak budou všechny na jedno brdo, akorát s jinejma postavama , na kterejch mi ani zas tak moc nezáleží.

Komentáře (0)

Přidat komentář