Tři metry nad postelí!

recenze

Nabíječ (2014) 4 z 5 / TerezaMondeková
Nabíječ

„Nemůžu rozhodovat, co je pro koho správný a co špatný.“

Caroline je úspěšná, sebevědomá žena se skvělou a vysněnou kariérou designérky. Zrovna se přistěhovala do nového bytu. Všechno vypadá skvěle, ale pak má Caroline čest se seznámit se svým novým sousedem, je to seznámení v noci a přes zeď. Její nový soused jí buší každou noc postelí do zdi a pokaždé s jinou ženou.

V jednom kuse slyší "Och Och, Ó bože Ó bože" a nakonec "Mňau Mňau". Už jí to leze na nervy! Její kalich trpělivosti přeteče v den, kdy otravný soused buší do její zdi tak, že ji skoro vyklepe z postele! Caroline je jedno, že má na sobě jenom růžovou noční košilku i tak se sebere a půjde bušit ona na jeho dveře!

Simon je atraktivní a sexy fotograf, který cestuje po světě. Nechce závazky, má rád svojí svobodu, svojí práci, svůj noční život a hlavně miluje svůj harém, se kterým buší do zdi. Simon je chlap, který nikdy nemá o ženy nouzi, tak proč toho nevyužít... ? Ale co rozhodně nečekal je jeho nová sousedka, která mu bude bušit na dveře jenom proto, aby zklidnil svoje hrátky. Nečekal, že krásná, mladá a sexy žena v noční růžové košilce bude bušit na jeho dveře proto, aby mu vynadala. Toho večera se pro něj všechno změnilo.



Caroline se mi líbila hned. Nenechala si nic líbit, bylo jí úplně jedno, že má na sobě jenom noční košilku a klidně šla bušit ona na jeho dveře. U toho jsem se dost nasmála. Byla mi od začátku sympatická, ale štvalo mě furt to její "Óčko".

Simon... zase kluk, který střídá holky jako ponožky. Já takové kluky nemám ráda a předem je odsuzuji a u téhle knihy jsem si uvědomila, že dělám obrovskou chybu. Jestli je nějaký kluk takový devkař, tak to ještě neznamená, že je to špatný člověk. Když jste Simona poznali blíže, tak jste zjistili, že byl citlivý, upřímný, hodný, laskavý a opravdu výborný přítel, který vám pomohl a vyslechl vás, když jste potřebovali.


Kniha se mi líbila. Je to erotika smíchaná s romantikou a humorem. Skvělá oddychovka. Jasně, že jsme věděli, jak to dopadne. To je hned jasné, ale příběh, jak k tomu všemu dospěli... stálo to za to. U knihy jsem se dost zasmála. A Cliva jsem si zamilovala.

Moc se mi líbilo, že na to hned neskočili. Nejdřív se poznávali, spřátelili a až pak to narůstalo v něco víc. Opravdu se z nich stali přátelé, kteří spolu mohli mluvit o všem, ale furt to mezi nimi jiskřilo. Příjemná změna. Většinou v takových knihách na to skočí hned, ale líbilo se mi, že tady to všechno šlo postupně.

Komentáře (0)

Přidat komentář