To musíš číst, jinak TIK, TAK

recenze

Na druhý pokus (2021) 4 z 5 / ciniminisek
Na druhý pokus

Tento titul je v řadě druhý díl série Milesův klub, kdy autorka vytvořila bandu čtyř bratrů Milesových a postupně nám jejich příběhy odkrývá. Jsou krásní, úspěšní a velmi vtipní. V tomto příběhu se zaměřuje na Tristana, od pohledu arogantního buldozera, co jde i přes mrtvoly a vezme si vše, co si zamane. Jeho povolání je obírat lidi o krachující firmy a koníček si vzít každou ženu, která se vyskytne v blízkosti.



Oba dva plány mu ovšem zhatí vdova a mladá matka Claire, která Tristanovi nemůže přijít na jméno. V žádném případě mu neprodá firmu, kterou vybudoval její zesnulý manžel a už vůbec se mu neodevzdá ona sama. Ovšem, to říká každá, že jo…

Tristan a Claire se samozřejmě dohromady dají a to celkem brzy, ovšem sluníčkové a bez mráčků to není. Claire bojuje se svým osobním zájmem a sexuálním chtíčem, kdežto Tristan zažívá úplně nové situace a pocity, které ještě nikdy neokusil.

Dříve, než začnu pět oslavné ódy nad touto knihou, musím podotknout, že rozjezd mě osobně příliš neuchvátil. První kapitoly se tvářily až příliš dětinsky a já si nebyla jistá, zda mám v ruce erotický román, nebo knihu pro mládež. Každopádně velmi brzy nastal zvrat a já si knihu opravdu užívala. Málokdy se vidí příběh, který svede dva hrdiny dohromady a jejich cesta společným životem je právě námětem knihy. Takový děj je vzácný a já za něj dávám veliké plus.

Často jsem narazila na úsměvné časti a nebylo výjimkou, že jsem se od srdce zasmála. Erotických scén bylo tak akorát a vůbec čtení neruší, naopak, na každou takovou část jsem se těšila, vždy byla jiná a povětšinou i vtipná. Pakliže má kniha úctyhodných 440 stran, zvládla jsem ji přečíst relativně brzy, jelikož se čte takřka sama. Lehký jazyk bez krkolomných frází, výborný a vtipný příběh a samozřejmě také hlavní hrdina. Příběh vypráví především Claire, avšak svůj kousek slávy dostane i Tristan a na pár jeho kapitol v příběhu narazíte.

Knihu doporučuji všem ženám 18+, co tíhnou k romantice, vtipu a sexuálnímu napětí. Pokud chcete žánr erotického románu teprve vyzkoušet, je rozhodně tento titul tím pravým začátkem.


Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi. Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svéh... více


Komentáře (0)

Přidat komentář