To musíš číst, jinak TIK, TAK

recenze

Na druhý pokus (2021) 4 z 5 / ciniminisek
Na druhý pokus

Tento titul je v řadě druhý díl série Milesův klub, kdy autorka vytvořila bandu čtyř bratrů Milesových a postupně nám jejich příběhy odkrývá. Jsou krásní, úspěšní a velmi vtipní. V tomto příběhu se zaměřuje na Tristana, od pohledu arogantního buldozera, co jde i přes mrtvoly a vezme si vše, co si zamane. Jeho povolání je obírat lidi o krachující firmy a koníček si vzít každou ženu, která se vyskytne v blízkosti.



Oba dva plány mu ovšem zhatí vdova a mladá matka Claire, která Tristanovi nemůže přijít na jméno. V žádném případě mu neprodá firmu, kterou vybudoval její zesnulý manžel a už vůbec se mu neodevzdá ona sama. Ovšem, to říká každá, že jo…

Tristan a Claire se samozřejmě dohromady dají a to celkem brzy, ovšem sluníčkové a bez mráčků to není. Claire bojuje se svým osobním zájmem a sexuálním chtíčem, kdežto Tristan zažívá úplně nové situace a pocity, které ještě nikdy neokusil.

Dříve, než začnu pět oslavné ódy nad touto knihou, musím podotknout, že rozjezd mě osobně příliš neuchvátil. První kapitoly se tvářily až příliš dětinsky a já si nebyla jistá, zda mám v ruce erotický román, nebo knihu pro mládež. Každopádně velmi brzy nastal zvrat a já si knihu opravdu užívala. Málokdy se vidí příběh, který svede dva hrdiny dohromady a jejich cesta společným životem je právě námětem knihy. Takový děj je vzácný a já za něj dávám veliké plus.

Často jsem narazila na úsměvné časti a nebylo výjimkou, že jsem se od srdce zasmála. Erotických scén bylo tak akorát a vůbec čtení neruší, naopak, na každou takovou část jsem se těšila, vždy byla jiná a povětšinou i vtipná. Pakliže má kniha úctyhodných 440 stran, zvládla jsem ji přečíst relativně brzy, jelikož se čte takřka sama. Lehký jazyk bez krkolomných frází, výborný a vtipný příběh a samozřejmě také hlavní hrdina. Příběh vypráví především Claire, avšak svůj kousek slávy dostane i Tristan a na pár jeho kapitol v příběhu narazíte.

Knihu doporučuji všem ženám 18+, co tíhnou k romantice, vtipu a sexuálnímu napětí. Pokud chcete žánr erotického románu teprve vyzkoušet, je rozhodně tento titul tím pravým začátkem.

Komentáře (0)

Přidat komentář