Tik tak aneb Na druhý pokus

recenze

Na druhý pokus (2021) 5 z 5 / ZapisnikTerky
Na druhý pokus

Co vy a děti v romantických knihách?

Jak vidno, nějak jsem se neudržela a na druhý díl série Milesův club jsem se doslova vrhla. A víte co? Dobře jsem udělala.

Tristan Miles je dobrý obchodník a máloco ho zaskočí, Claire se to ale povedlo. Ona je totiž nejen majitelka menší mediální firmy, ale navíc matka tří kluků, kteří jsou… no… řekněme, že jsou dost sví :D.

Knihu Na druhý pokus jsem si začala zamilovávat už v prvním díle série – na konci autorka chytře nechala první kapitolu druhého dílu. No a nechtějte číst dál, když si okamžitě oba hlavní hrdiny zamilujete :D.

Jestli máte rádi dobývání a hašteření hlavních protagonistů, tak tady se vám ho dostane zplna hrdla. Už jsem si začínala říkat, že se jim to snad nepovede.

Od chvíle, kdy na scénu přišly děti, jsem se jen smála. To totiž nešlo jinak :D. Celkově má kniha opravdu povedený humor a věčná ironie v dialozích mě dost bavila. Zároveň je tady taky hromada opravdu super žhavých momentů a romantických slůvek. Najdete tu perfektní rovnováhu romantiky, sexu a humoru.

Obálka a grafika: Obálka… ach ta obálka. Chtělo by to trochu kreativity.

Verdikt: Já vám knihu rozhodně doporučuji. Nemůžu jinak. A přestože tam občas bylo něco ne úplně podle mých představ, stejně dávám pět hvězdiček.

Komentáře (0)

Přidat komentář