Taju pro tebe

recenze

Taju pro tebe (2021) 5 z 5 / ZapisnikTerky
Taju pro tebe

Objevili jste v loňském roce nějakého nového oblíbeného autora?

Možná si pamatujete, že předchozí díl této skvělé série, Hořím pro tebe, jsem vychvalovala do nebes a doporučuji jej na každém kroku. Proto jsem byla hodně zvědavá na další díl.
Znáte pocit neopětované lásky? Joellen ano a to už deset let. Je totiž zamilovaná do svého šéfa od té doby, co v nakladatelství začala pracovat. Její život je osamělý a její jediné “rande“ je sobotní posezení se sedmdesátiletou sousedkou, které každý týden vaří večeři. A pak se nastěhuje hlučný, provokativní a obrovský (rozuměj super hot a namakaný) Cameron na pár týdnů naproti přes chodbu…
A nemusím asi dál pokračovat, že? Ale ach bože, Cameron je naprosto úžasný a dokonalý a prostě jsem se do něj asi zamilovala. Tohle totiž přesně autorka umí – toho chlapa si vždycky nakonec zamilujete. Přitom to není žádný dokonalý muž bez chybičky. Joellen je taky moc fajn a sympatická. Její záchvaty méněcennosti jsou trochu otravné, ale do příběhu to sedí a postupně tak objevujeme to vážnější téma, které mám v příbězích tak ráda. Navíc umí dobře vařit. A víte co? Je skvěle sarkastická, což příběhu dodalo super humor a šťávu.
Myslela jsem, že budou knihy ze série Vzplanutí na sebe navazovat, ale tady se neobjevil nikdo, kdo byl v dílu předchozím, takže se nemusíte obávat přehazování dílů.
Víte co, je to prostě romantická knížka. Jenže tato spisovatelka je bohyně romantických příběhů s dokonalou dávkou sexy scén. Vážně, obě její knihy, které u nás vyšly, musíte stopro číst.

Obálka a grafika: Tyhle obálky jsou trochu nuda. Ale aspoň k sobě v sérii ladí.

Verdikt: Vy, kteří mě už nějakou dobu sledujete, tak víte, že si knihy kupuju až po přečtení a knihy od této autorky si na mojí poličce rozhodně místo najdou. Strašně vás prosím @knihydobrovsky , vydávejte mi je dál. Nutně potřebuju další její příběhy.

Komentáře (0)

Přidat komentář