Strmý pád

recenze

Strmý pád (2020) 4 z 5 / Bookexpresss
Strmý pád

Po hodně velké vlně negativních recenzí jsem skoro až počítala s tím, že si knížku nikdy nepřečtu. A teď? Mám ji přečtenou za pár dní a vůbec toho nelituju, naopak jsem ráda, že jsem se od ní nenechala odradit a nakonec si ji přečetla.

I když se mi romantika na začátku knížky zdála až moc nereálná a kýčovitá, po většinu příběhů jsem Chasovi a Hailee jejich zamilovanost věřila. Oba mi byli moc sympatičtí a strašně jsem si oblíbila vedlejší postavy, které se v příběhu vyskytovaly. Plus mě vedlejší zápletka (Jasper a vše kolem něj) hrozně bavila! No a ten konec radši nekomentuju - to bylo šílené, ale abych pravdu řekla jsem něco v tomto smyslu čekala. Co nejdřív se musím pustit do dalšího dílu!

Kromě pár věcí (nereálnost, trochu natahování děje a ten konec - nevím jestli ho nenávidím nebo podporuju haha) se mi knížka opravdu moc líbila. Na Monu Kasten ani Lauru Kneidl nemá, ale já ji moc doporučuju a prosím, nenechte se odradit špatnými recenzemi, ono to je fakt dobré!

⭐⭐⭐⭐ / 5


Anotace:
Hailee byla vždy ta klidnější z dvojčat, schovávala se před světem ve svém pokoji mezi knížkami, zatímco její extrovertní sestra se ráda seznamovala s lidmi a chodila na večírky.


Ale Hailee má plán: slíbí milované sestře, že bude odvážná a podnikne všechny věci, ke kterým se doposud neodhodlala. A tak si na počátku prázdnin prostě sbalí věci, nasedne do auta a vyrazí na dobrodružnou cestu napříč Amerikou, během níž se postaví mnohým výzvám a splní si své tajné sny.


Koncem léta se zastaví i ve Fairwoodu, aby navštívila hrob svého internetového kamaráda Jespera a splnila slib, který dala i jemu. Náhoda tomu chce, aby se tu Hailee, již létem opálená a působící jako život milující, veselá a odvážná dívka, seznámila s Chasem, šaramantním mladým mužem, Jesperovým kamarádem a spolužákem.


Strmý pád Strmý pád Bianca Iosivoni

Hailee byla vždy ta klidnější z dvojčat, schovávala se před světem ve svém pokoji mezi knížkami, zatímco její extrovertní sestra se ráda seznamovala s lidmi a chodila na večírky. Ale Hailee má plán: slíbí milované sestře, že bude... více


Komentáře (0)

Přidat komentář