Další nezapomenutelná kniha od Jennifer Nivenové

recenze

Až půjdeš, vezmi mě s sebou (2023) 5 z 5 / Bookexpresss
Až půjdeš, vezmi mě s sebou

Jednou z mých nejoblíbenějších knížek jsou Všechny malé zázraky, kterou napsala právě Jennifer (i její další knížky mám moc ráda!), takže na tuhle její novinku, kterou vydala společně s Davidem, jsem se moc těšila. Byla to celkem zvláštní kniha, ale opravdu nádherná!

V knize se setkáváme ne s příběhem jako takovým, který je psaný v "obyčejných" kapitolách. Jsou tu e-maily, které si píšou hlavní postavy/sourozenci Bea a Ezra. Knížka vlastně ani nemůže být psaná z klasických kapitol, jelikož Bea se rozhodne od své rodiny utéct, protože mají spoustu problémů a necítí se mezi nimi dobře, takže za sebou nezanechá nic kromě e-mailu napsaného na papírku, který schovala do pokoje svého milovaného brášky, kterého má z rodiny jako jediného ráda. Bála jsem se, že se mi to nebude číst tak dobře jako obyčejná knížka, ale upřímně si toho v průběhu čtení nebudete skoro vůbec všímat, naopak.

Jako vždy se zde nacházela poučení, citáty, krásné myšlenky i tragické události. Bylo to nádherné, smutné, reálné... Vše, co jsem od knížky čekala, jsem dostala. Strašně mě zajímal vývoj postav i děje a přečetla jsem ji za necelé dva dny.

U knih od Jennifer si můžu být jistá, že nezklamou a musím je jen a jen doporučit. Bylo to silné čtení, ale přesto tak krásné. Těším se, až se k ní v budoucnu někdy vrátím!

*spolupráce s Euromedia

Komentáře (0)

Přidat komentář