Tři rande

recenze

Tři rande (2022) 2 z 5 / Bookexpresss
Tři rande

Tři rande je další přeložená knížka autorky Beth O'Leary. Dost jsem se na ni těšila, ale nemůžu říct, že mi naplnila má očekávání.

V knížce jsou kapitoly z pohledu tří žen - Jane, Siobhan a Mirandy. Už od první kapitoly jsem se v ději ztrácela. I když to jsou jen tři postavy, tak v každém příběhu od jedné z nich se objevovalo x dalších postav. Hrozně jsem se soustředila na to, abych si je všechny zapamatovala, čímž jsem tolik nevěnovala pozornost ději, a proto mi spousta věcí unikalo. I postupem čtení jsem z knížky unesená nebyla, ale přece jen jsem z ní měla nějaké potěšení a příběh se začínal hezky vybarvovat a postavy spojovat. Určitá spojení mi došla teda až na konci, ale i tak autorka příběh měla zajímavě promyšlený. Skoro až do posledních stránek jsem si byla jistá, že tuhle knížku budu hodnotit opravdu negativně, ale přece jen mě překvapila. Stal se tam jeden zvrat, který jsem absolutně nečekala a úplně mě vtáhl do děje. Tím si u mě knížka vylepšila reputaci, no i tak jsem z ní taková nejistá.

Pokud jste četli předešlé autorčiny knížky a líbily se vám, tak můžete zkusit i tuhle. Tohle je má první přečtená knížka od autorky, takže nemůžu porovnávat a soudit s jejími ostatními knížkami. Dojem na mě ale neudělala. I přes to, že se mi zakonečení, propojení postav i pár dalších věcí líbilo, tak knížku úplně nedoporučuju. Třeba někomu z vás sedne víc než mně. Určitě to nebyla nejhorší knížka, kterou jsem četla, ale přece jen už mám něco načteno, proto z ní asi nejsem tolik nadšená.

•spolupráce s Albatrosmedia•

Komentáře (0)

Přidat komentář