Pilot playboy

recenze

Pilot playboy (2021) 3 z 5 / ZapisnikTerky
Pilot playboy

Které autorské duo vás napadne jako první?

Poslední dobou se k tomuto autorskému duu ráda vracím a přestože mě úplně každá kniha od těchto žen neuchvátí, většinou si u nich opravdu pěkně odpočinu a přečtu je jedním dechem.
Kendall je dívka na pokraji obřího životního rozhodnutí, která si potřebuje vyčistit hlavu. A protože peníze moc nemusí řešit, sedí na letišti s kufrem a pořád neví, kam poletí. Je jí to vlastně skoro jedno. Když si k ní přisedne milý a sexy Carter, nejen že jí pomůže s rozhodnutím vyrazit do Ria, ale pomůže jí uvědomit si spoustu dalších věcí.
Tyhle knihy jsou prostě taková milá jednohubka na jeden (až dva) večery. Při čtení se do knížky culíte a vlastně vám ani nevadí, že je dost jasné, co bude následovat.
Jako vždy vás tu čeká totálně sexy muž a k tomu krásná hlavní hrdinka. Jak to skončí je úplně jasné a přesto posledních pár kapitol čtu s téměř zatajeným dechem.
Postavy mají svůj charakter, a přestože je to všechno dost nereálné, nejsou dokonalé. Ani jeden z nich. Dobrý popis postav je u těchto autorek už standard, ale ocenila bych více povídání a popisování míst, kam se Kendall s Carterem vydala. Když už s nimi cestujeme, chceme to taky vidět, že jo?
Konec knihy je klasika a snad by mě i mrzelo, kdyby to dopadlo jinak. Stejně se člověk pokaždé culí jako puberťák.

Obálka a grafika: Už to ani nemá cenu komentovat. Aspoň, že má ten chlap na obálce podobnou bundu, jako náš hlavní hrdina.

Verdikt: Romantika s peprnostmi od už dostatečně ozkoušeného spisovatelského dua. Nečekejte, že si za měsíc na knihu vzpomenete nebo že vám dá něco do života. Vlastně jo. Dá vám pohodu teď hned, až se do ní pustíte.

Komentáře (0)

Přidat komentář