Orel mezi vlky

recenze

Orel mezi vlky (2011) 4 z 5 / ijacek.007
Orel mezi vlky

V pořadí čtvrté pokračování historického románu sledující dvojici římských vojáku. Opět příběh volně navazuje na děj předchozích dílu. Po zranění vojáku v třetím díle tedy začínáme v lazaretu, kde se naši hrdinové, ale dlouho neohřejí. Dostanou tentokrát za úkol sestavit a vycvičit vlastní bojovou jednotku, aby zajistili obranu strategického území zásobovacích cest.

Tak jak to už ale u našich hrdinu bývá zvykem nic není, tak jednoduché, jak se na první pohled zdá, a tak místo vycvičení dvou jednotek určeným pro posílení obrany naše hrdiny čeká nelítostný boj o obranu zásobovacích cest celého římského tažení. V neposlední řadě pak budou naši hrdinové čelit obrovské převaze ve snaze zachránit si vlastní život. Jak s tímto úkolem dvojice Cato a Macro vypořádá se můžete dočíst právě v tomto pokračování.

Tak jako již tradičně se tak můžete těšit na velice povedené vyprávění plné bitev i touhy dostát svým rozkazům a nenechat se přitom zabít. Pokud se Vám líbili předešlé díly pak zde není nad čím uvažovat. Vřele doporučuji.

Recenze také na blogu autora blog.Ijacek007.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář

boxas
03.01.2020

Recenze a obsah není totéž. Takže bych příště ocenila víc postřehů o knize samé, co je na ní dobré a co ne a proč ji číst nebo nečíst, o obsahu si udělám úsudek jistě sama.
A jen tak mimochodem, jestli bude aspoň zpolovic tak dobrá, jako předchozí díly, tak se mám na co těšit. :-)