Nezkrotná touha a velký hlad.

recenze

Hlad jako žádný jiný (2012) 5 z 5 / TerezaMondeková
Hlad jako žádný jiný

Lachlain McRieve je král vlkodlaků, která na svou vyvolenou pořád čeká a usilovně ji hledá. Ale pak ho nečekaně zajme Demestriem. Ten nejkrutější a nejmocnější upír. Teď už je to 150 let, co je Lachlain vězněn hluboko v podzemí Paříže. Vypadá to, že už zešílí a ztrácí naději na útěk. Najednou Lachlain ucítí vůni, která ho naprosto omámí a dá mu novou a větší sílu. Ta vůně patří ženě, které se pohybuje přímo nad ním v ulicích Paříže. Patří ženě, která je jeho vyvolená. I když má Lachlain brutální zranění, tak se dostane z pout a uteče. Sice ztratí stopu své vyvolené, ale je odhodlaný ji najít. Po nějaké době se mu to povede, ale k jeho hrůze zjišťuje, že je to upírka. A to si myslel, že ho už nic horšího potkat nemohlo. Ale i tak je odhodlaný svou vyvolenou držet u sebe.

Emma a Lachlain udělají dohodu. Emma doveze Lachlaina do jeho domu Kinevane ve Skotsku a on ji pak nechá jít. Lachlain sice na oko souhlasí, ale ví, že Emmu nikdy odejít nenechá. Patří k němu. Během cesty se poznávají a Lachlain začíná chápat, co pro něj Emma doopravdy znamená. Ale Emma je z Lachlaina k smrti vyděšená, ale stejně ji přitahuje. Ale tohle není jediný problém. Po Lachlainovi jde klan upírů s rozzuřeným Demestriem, ale tentokrát nechtějí jenom jeho. Chtějí i jeho vyvolenou.



Musím říct, že příběh Lachlaina a Emmy se mi líbil mnohem víc. Asi to bylo hlavně kvůli tomu, že byl delší a já si mohla příběh mnohem více užít a více poznat hlavního hrdinu a hlavní hrdinku. A hlavně byl mnohem zajímavější. Autorka to vymyslela opravdu úžasně a čtivě, až do konce knihy jsem byla napjatá, co dalšího se stane, jak to skončí. V knize nechybělo napětí, dobrodružství, boje, dokonalá zápletka a opravdu vkusné erotické scény. Kniha je opravdu úžasně napsaná, vymyšlená, nemohla jsem se odtrhnout a skvěle jsem si u ní odpočinula. Líbilo se mi, že to bylo čtivé a chytlavé a i vtipné. Mělo to šťávu a i takovou hrůzu. Ale musím říct, že jméno hlavního hrdiny mi opravdu připomínalo lachtana. Líbilo se mi, jak to autorka vymyslela... napůl valkýra, napůl upírka.

Lachlain se mi taky líbil. Chtěl ji, ale zároveň ji nenáviděl. Chlap najde svou vyvolenou a chová se k ní úžasně, zapomene na všechny ostatní ženy, chce svou vyvolenou chránit za každou cenu, je na ni strašně milý... Tady to bylo jinak. Tady se mi líbilo, že se hlavní hrdina k hlavní hrdince nechoval "dobře". Zní to sice divně, ale je to tak.


Hlad jako žádný jiný Hlad jako žádný jiný Kresley Cole

Vlkodlak Lachlain MacRieve je už víc než sto let týraným vězněm upírů. Jednoho dne vycítí, že se objevila žena, která byla stvořena pouze pro něj. Využije chvilkové nepozornosti trýznitelů, vysvobodí se z okovů a vydává se na cest... více


Komentáře (0)

Přidat komentář