Neopouštěj mě

recenze

Neopouštěj mě (2021) 3 z 5 / ZapisnikTerky
Neopouštěj mě

Máte nějakou oblíbenou duologii?

Jak jsem psala u předchozí recenze, tahle kniha mi skoro sama skočila do ruky hned po zavření prvního dílu. A co myslíte, jak to dopadne?
Pozor – spoiler prvního dílu: Někdy se osud rozhodne a páru nedopřeje dobrý konec. Ale tohle byl pro Sage strašlivý posun. V motelu se lituje, naříká a stýská se jí po Lucovi. Nejhorší je, že zrovna jemu by se nejvíc chtěla svěřit. Uvěřil jí Luca tu urážku? Nebo se s ní bude alespoň přátelit? Dokáže jí někdy odpustit?
Druhý díl si ode mě zasloužil o hvězdičku méně, protože mi už přišel až moc natahovaný. Měla jsem už chuť na Sage křičet „Tak už mu to proboha řekni!“ Ale stejně to bylo fajn .
Tady se už tak velký vývoj nekonal, nebylo moc k čemu. Ale zase se tu dočkáme většího množství erotiky.
Líbilo se mi, jak se Sage snažila postavit na vlastní nohy. A jak si konečně nechala pomoc. Občas jsem si ale říkala, že v některých situacích měl přijít její strach a nedostavil se.
Tuhle knihu jsem přečetla za den a tak mě její konec ukonejšil, že jsem se nemohla hned tak začíst do ničeho jiného. A konec je jak bychom mohli čekat.
Obálka a grafika: Ještě krásnější obálka než u prvního dílu. Obě jsou krásné.

Verdikt: Opravdu dechberoucí duologie. Druhý díl byl možná trochu slabší, ale čtení mě nepustilo a já vám ho mohu jen doporučit.

Komentáře (0)

Přidat komentář