Nejhorší šéf.

recenze

Výpověď (2020) 5 z 5 / TerezaMondeková
Výpověď

Tara Rose Laurenová má tři tituly, má právnické a ekonomické vzdělání, studovala v zahraničí a umí tři cizí jazyky. Ale i když má tak skvělý životopis, tak pořád nenašla práci. Je na tom bídně. Na účtu nemá skoro nic a obědy krade v hotelech. Ale dneska má den blbec. Načapala ji ochranka a když se snažila utéct, tak vrazila do toho nejvíc sexy chlapa, kterého kdy viděla. Preston Parker... majitel hotelu. To poslední, co čekala je, že ji nabídne práci, o které si myslela, že se neodmítá. Brzy ale Tara zjistí, že to je práce za trest.

Preston Parker je neskutečně arogantní a bezcitný. Srdce má z kamene a asistenty střídá jako ponožky, protože pro něj nikdo nedokáže pracovat déle než pár týdnů. Proto je ohromen, když viděl životopis ženy, která kradla v jeho hotelu. Tak se rozhodl, že jí nabídne práci a je s ní nadmíru spokojený.

Ona ale není spokojená s ním, proto se rozhodne, že dva roky práce pro tohohle arogantního bastarda je až moc. Ale nevěděla, že její šéf přidal na smlouvu drobné písmo, kterého si nemohla všimnout. Nemůže dát výpověď. Bude pro něj muset pracovat dál...

V životě Prestona ale náhle dojde k velké změně. Preston potřebuje pomoct a proto se toho Tara rozhodne využít. On mu pomůže a on ji podepíše výpověď. Preston souhlasí, ale nechce se mu. Když spolu tráví čas, začíná si uvědomovat, co pro něj Tara znamená a co k ní už nějakou dobu cítí...



Tara byla božská. Drzá, upřímná, inteligentní, odvážná. Nenechala si nic líbit. Myslím, že se s Prestonem dokonale doplňovali a tvořili dokonalý pár. A Violet byla skvělá. Byla tak roztomilá, že pokaždé, když se v knize objevila, tak jsem se úsměvu neubránila.

Preston ze začátku opravdu působil jako namyšlený, nafoukaný, zlý, bezcitný bastard, který žije jenom sám pro sebe. Ale pak se pomalu začal otevírat a to hlavně, když se v jeho životě objevila Violet. Když si Prestona porovnám na začátku a na konci knihy, tak tam změna je.


Z knihy jsem nadšená. Skoro celou knihu jsem se smála. Za jakých okolností se hlavní hrdinové seznámili, co všechno vyváděla hlavní hrdinka jenom proto, aby dostala padáka, jak se se svým šéfem hádala, jak mu odsekávala, jak ho ignorovala...

Příběh je skvěle napsaný, vtipný, čtivý, oddychový. V knize je láska, nenávist, překvapení, zvrat, krásný konec. Ale epilog mohl být lepší, trošku mě zklamal. Dokonce během knihy i několikrát slzy ukáply a to hlavně od té části, co se tam objevila Violet. Violet byla skvělá. Byla tak roztomilá, že pokaždé, když se v knize objevila, tak jsem se úsměvu neubránila. A jako bonus celé knihy beru to, že se celý příběh vypráví z pohledu Tary i Prestona.

Komentáře (0)

Přidat komentář