Mám tě ráda, nemám tě ráda

recenze

Mám tě ráda, nemám tě ráda (2020) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Mám tě ráda, nemám tě ráda

Doporučíte mi vaše oblíbené romantické komedie?

Když už jsem v listopadu tu Jo začala, řekla jsem si, že budu pokračovat touhle malinko kontroverzní knihou. Proč kontroverzní? Pojďme se na to podívat :D.

Poppy nemůže najít pořádnou práci. Od doby, kdy točila vedlejší roli v telenovele, která se ale skoro nikde nevysílá, nemá žádné herecké nabídky. Když jednou jde po ulici, přiletí jí do obličeje noviny s inzerátem na asistentku generálního ředitele. To přesně byla její role v té telenovele a ona už nemá na další nájem. A tak si vezme svůj potrhlý kostým a jde ten pohovor zkusit. Není asi překvapením, že shodou několika náhod práci pro Ryana Starka dostane. Otázka je, zda je to dobře.

Tady se dá krásně vidět, že je hodnocení knih hodně subjektivní. A nejen osobou, která je čte, ale i dobou a náladou, ve které se nacházíte. Já jsem po S láskou tě nenávidím byla vůči této knize hodně skeptická (myslela jsem si, že S láskou tě nenávidím má být lepší) a tak jsem jí otevřela s tím, že ji případně odložím. No… a pak jsem ji odložit nedokázala :D.
Upřímně nesnáším, když je kniha nelogická nebo nereálná. Když je ale na tom postavená a je to taková legrace – je to pecka.
Poppy byla opravdu neuvěřitelně střelená a já si její eskapády tak užívala, že jsem se řehtala nahlas. Chudák manžel, minimálně jednou jsem ho vzbudila :D. On ale Ryan nebyl moc pozadu, jeho záhadná psychóza Poppyina bezpečí byla famózní :D. Popsaní byli skvěle a zároveň to nerušilo to jízdu. Navíc Ryanova dcera ve vedlejší roli byla taky výborná.
Některé scény byly už trochu moc přitažené za vlasy, proto dávám o hvězdičku méně.

Obálka a grafika: Obálka docela ujde. Ale možná by jí prospělo víc lásky.

Verdikt: Tohle byla legrační jízda, kterou jsem přesně potřebovala. Pokud se chcete pobavit ve stylu romantické komedie – jděte do ní.

Komentáře (0)

Přidat komentář