Létající princezna.

recenze

Na hraně (2020) 4 z 5 / TerezaMondeková
Na hraně

Amelie Vaughová je bývalá artistka na hrazdě. Díky svému talentu a riskování si vysloužila přezdívku Létající princezna. Před šesti měsíci se odehrála tragédie, která ukončila její kariéru u cirkusu. Její nový začátek je městečko Burning Cove. Za peníze z dědictví koupí krásné sídlo, které má v plánu proměnit v moderní penzion.

Její první host je doktor Norman Pickwell. Naplánoval představení, ve kterém všem představí robota, kterého sám sestrojil. Něco se ale zvrtne a doktor je zavražděn během představení svým robotem. Po tomto incidentu začne Vivian věřit, že drby, které se o sídle šíří jsou pravdivé... vila je prokletá.

Po tragické smrti doktora se u Ameliiných dveří objeví Matthias, kterého krátce zahlédla během představení. Celý incident má mnohem hlubší význam, než si Amelie dokázala představit. Jde o důležitý šifrovací stroj. Pickwell přístroj ukradl a měl v plánu ho prodat. Teď je ale Pickwell mrtvý a přístroj zmizel. Amelie a Matthias se ocitli v nebezpečné situaci. Musí se rozhodnout, jestli můžou jeden druhému důvěřovat. Je před nimi nebezpečný úkol, kterému se musí postavit společně.



Další skvělý díl. Chytlavý, dobře napsaný, promyšlený. Nechyběl skvěle poutavý začátek, vraždy, nebezpečí, záhady, spousta překvapení, zvrat, ale ani erotika a jiskření mezi hlavními hrdiny. Navíc se mi líbilo, jak autorka propojila svět podsvětí a svět cirkusu. Navíc jsem strašně ráda, že jsme se opět setkali s Lutherem a Rainou. Moje zvědavost jenom vzrostla. Byla bych ráda, kdyby měli samotnou knihu. Ale znovu... moc vrahů.


Na hraně Na hraně Amanda Quick (p)

Nekonvenční žena a muž plný tajemství balancují na hraně touhy, zatímco svádějí souboj s časem a nemilosrdným vrahem v pátrání po přístroji, který by mohl změnit svět. Bývalá umělkyně na visuté hrazdě Amalie Vaughnová se přestě... více


Komentáře (0)

Přidat komentář