Jacka budete během čtení nenávidět!

recenze

Za zavřenými dveřmi (2017) 5 z 5 / Lea47
Za zavřenými dveřmi

Původně jsem si říkala, že to začínat číst nebudu, protože nemám čas a je jasný o čem to bude.

Na první pohled dokonalý manželský pár. Dokud si neuvědomíte, že jste Grace nikdy neviděli bez doprovodu svého muže. Nemá vlastní mobil, mail, ani nechodí do práce. A začne vás z toho trošku mrazit.

Pak jsem si přečetla anotaci, a že teda jen nakouknu.
Velmi rychle jsem byla za půlkou a doufala, že Jack zhyne v pekle.

Grace potká dokonalého muže, který si velmi dobře rozumí i s její sestrou, která má mentální postižení. Vše se jeví dokonale, a to je vždy podezřelé. Nový dům bude brzy dokončen, a všichni tři budou bydlet společně.

Je opravdu hrozné, když víte, že jste s někým napevno spojeni a že vaše cesty nedokáže jen tak něco rozdělit. Je hrozné, když víte, že si nejen nebude rozumět, ale i to, že vám váš blízký chystá hroznou budoucnost. A chce do ní zapojit i všechny, které máte rádi. Je jediné řešení, jak to překazit. Jsou lidé, kteří se neštítí ničeho a proti těm je třeba nasadit jejich vlastní zbraně.

Nebylo to moc pěkné čtení. Ale byla jsem opravdu zvědavá, jak autorka vyřeší závěr knihy. A musím říct, že jsem velmi spokojená. Dopadlo to tak, jak mělo. Naštěstí. Přečtěte si to. Nebudete litovat.


Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Thriller, který ohromil svět, vás přinutí pozorněji sledovat dokonalé páry kolem vás. Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze,... více


Komentáře (0)

Přidat komentář