Chlap snů aneb Trhlá a ještě trhlejší

recenze

Chlap snů (2021) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Chlap snů

Jak moc trhlá musí hrdinka/hrdina být, aby to na vás bylo už moc? Napadá vás někdo takový?

Tak tohle je přesně kniha, kterou musíte buď milovat, nebo nenávidět. A podle mě je právě u Chlapa snů důležité do ní jít trochu připraveni. A já moc děkuji @kate_valter , že jsem díky jejímu Blindreading připravená byla .

Penelope je ta nejtrhlejší hrdinka, o které jsem kdy četla. Ale já si to její šílenství, humor a neuvěřitelné hlášky opravdu užívala. Ano, uznávám, že kdyby byla kniha trochu míň potrhlá, asi by jí to prospělo, ale zase je takhle opravdu originální.
Takže si představte takovouto šílenou spisovatelku, která se pod výmluvou rešerší k nové knize, dostane ne úplně legálně do střešního apartmá jednoho chlapa snů, který se jmenuje Jake a náhodou je to super boss od velké firmy, který působí trochu hrozivě, ale je krutě sexy. A ano, chápete správně, to je ten Chlap snů.
Chemie a dynamika mezi hlavními hrdiny mě moc bavila a musím říct, že se to hodně odrazilo i v sexy scénách, které byly fakt super napsané. Opravdu hodně explicitně. Takže o téhle knize rozhodně nebudu rozhlašovat, že to je spíš romantika, než erotika. Skvělý humor je doména téhle knihy a já si každý sarkasmus i hlášky z filmu užila.
Děj se zaměřuje jen na Penelope s Jakem a nedává moc prostor pro okolí, které by mě docela zajímalo. Na konci se nám otvírá jasná volba, o kom bude druhý díl, a já musím říct, že se na něj opravdu hodně těším.

Obálka a grafika: Musím říct, že na první pohled mě obálka zaujala, i když vlastně nevím čím to je. Je vlastně docela obyčejná.

Verdikt: Rozhodně to není čtení pro každého. Ale jestli se na ní chystáte, v dobrém vás varuji. Berte to s nadhledem. Pak se vám to bude líbit mnohem víc. Já hodnotím 4,5 hvězdičky.


Chlap snů Chlap snů Kim Jones

Je to pan Dokonalý. S velkým D. Však víte, koho myslím – hrdinu snad každé romantické knížky. Šíleně bohatý a vlivný chlap, který má vlastní společnost a navíc je zatraceně sexy. Žije v luxusním střešním apartmá. V posteli je zv... více


Komentáře (0)

Přidat komentář