Buď se mnou-Život není fér

recenze

Buď se mnou (2014) 2 z 5 / Kris13262
Buď se mnou

Tereza prožívá opravdu náročné chvíle svého života a to, že chová city k nejlepšímu příteli svého bratra jí rozhodně nepomáhá, v ničem. Terezinou vášní byl tanec jehož další vykonávání je v ohrožení. Zranění jejího kolene rozhodně není fér.

Jase hodný, milý a na oko zodpovědný kluk, avšak jen Cam (bratr Terezy a Jasův nejlepší kamarád) zná celou pravdu. Co by byl, ale život bez tajemství a občasného průseru? Myslím, že Jase by klidně vyměnil jeho problémy a dřívější i dnešní úlety za pár let ve vězení.

Tereza chová k Jasovi silnější city už přes rok kdy se ti dva poprvé políbili, do té doby si sama sobě mohla nalhávat, že k Jasovi NIC NECÍTÍ. Má se tedy utápět ve vlastním mlčení nebo to s ní Jase zkusí a svěří jí víc než svůj život?

Jak se má Jase k Tereze chovat, je to přece mladší sestra jeho nejlepšího přítele. Neměli se políbit, nikdy, nebo snad ano? Nebyl osud a minulost k Jasovi už tak dost krutý, nezasloužil by si štěstí nebo lásku?


Knihy od J. L. Armentrout se mi vždy čtou jedna radost, tato série je hodně oddechová, i přes to si Armentroutová, ale zachovala svou tvář a z jejího pera vzešlo opět báječné dílo.
Důvod proč dvě hvězdičky? Lépe se mi četl příbeh Avery a Cama a tento byl opravdu takový oddechový, ale zároveň se opravdu dobře četl. Za mě je to tedy půl na půl, asi jsem čekala víc.

Komentáře (0)

Přidat komentář