Běsný démon a valkýra.

recenze

Temné touhy (2013) 5 z 5 / TerezaMondeková
Temné touhy

Každému se nepodaří najít svou vyvolenou, ale Cadeonovi se to podařilo. Ale Cadeon nemůže být s Holly, protože je obyčejná smrtelnice.

Cadeon Woede je démon, který chce odčinit zlo, které ho už léta pronásleduje na každém kroku. Cadeon před staletími neuposlechl příkaz svého bratra Rydstroma a díky jeho chybě, přišel jeho bratr o trůn. Jejich království teď má zlokněžník Omort.

Přihlásil se do soutěže Kvapík za talismany, ale bohužel neupěl, protože končil pohřbený v hrobce, kam ho zavřel šílený Lykaj. Ale Cadeon zjistí, že má ještě jednu poslední šanci a příležitost, aby získal zpátky korunu.

Cadeon přijme úkol od Omortova nevlastního bratra. Cadeon mu musí přinést ženu, která mu porodí dítě. Novou urozenou. A on mu zato dá meč, který může zabít Omorta. Cadeon neváhá a úkol přijme, ale když zjistí, kdo je nová Urozená, tak tomu nemůže uvěřit. Je to Holly... jeho vyvolená.

Holly se převrátí život vzhůru nohama, když ji unese skupina démonů, před nimiž ji zachrání démon Cadeon. Holly se najednou ocitla ve světě plném démonů, valkýr, upírů, čarodějnic, vlkodlaků a dalších nadpřirozených bytostí. Ale má štěstí, že má po svém boku Cadeona, který je odhodlaný ochránce a střeží ji jako oko v hlavě.

Cadeon, ale neví, co má děla. Má pomoct svému bratrovi a nebo zradit ženu, na kterou čekal celou věčnost...?



Moc se mi líbilo, že do dalšího dílu dala autorka svět démonů. Dřív to byli čarodějnice, upíři, vlkodlaci... Teď jsme se dozvěděli něco o démonech. O jejich schopnostech, síle... slabinách.

Příběh je od začátku svižný a člověk se od něho nemůže odtrhnout. Určitě nechybí ani erotika, touha, vášeň a ten sex. Nechybí ani jiskření mezi hlavními hrdiny. Bylo i nebezpečí, akce, dobrodružství a občasný humor. U některých scén jsem se smála jak pako. Ale byly tam i scény, u kterých jsem měla opravdu chuť nakopat hlavnímu hrdinovi zadek.

Jenom je mi líto, že další díly v češtině asi nevyjdou, takže si je budu muset přečíst v angličtině.

Komentáře (0)

Přidat komentář