After 1: Polibek

recenze

Polibek (2015) 5 z 5 / kumibo
Polibek

Tessa, která měla vždy nažehlené oblečení, dokonalé vysvědčení a hodného kluka ze sousedství, mi nejdříve přišla stejně povýšená jako její matka. A Hardin no, nikdy se mi nestalo, že bych četla knihu a milovala hlavního hrdinu a nesnášela ho zároveň. To byl totiž přesný případ Hardina.
Nejdřív mi jeho povaha připadala až moc přehnaná. Pak zajímavá a na konci knihy jsem ho nenáviděla, jako žádnou jinou postavu. To jak se choval a styl jakým jednal s Tessou, mě přivádělo k šílenství. Chvílemi jsem cítila obrovský vztek k oběma z nich. Pak ale přišly chvíle, kdy byl Hardin milý a okouzlující. Přesně ten typ šarmu, kterému se nedá odolat.
Tessa neměla šanci, už od začátku bylo jasné, že potetovanému Hardinovi podlehne. Byla jsem překvapená, jak dlouho mu odolávala.
Tessina matka byla vykreslená jako uhlazená panička. Jestli jsem někoho nesnášela více než Hardina v jeho nejhorších chvílích, tak to byla její matka. Landon, Tessin kamarád, byl jednou z mých oblíbených postav. Vždy tam pro Tessu byl a i pro Hardina, i když ten to pobral trochu jinak - Landon mu byl trochu boxovacím pytlem. Z Hardinových přátel jsem byla smutná. Chovali se k Tesse jako ke kamarádce a všichni do jednoho ji odporně zradili.
Kniha se mi líbila, přečetla jsem i další díly série a musím říct, že se série celkově velmi povedla. Spisovatelka se přesně vyjádřila o některých problémech dnešní mládeže a zvládla to zakomponovat do skvělého, čtivého románu.

Komentáře (0)

Přidat komentář