Zákon Azylu přehled

Zákon Azylu
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534562/bmid_zakon-azylu-65f8484842755.jpg 4 95 95

Zákon Azylu série

1. díl >

Kde jsou monstra, jsou i lovci. A náš svět je jich plný – monster i těch, kdo je loví. Heslo každého v téhle válce zní: „Použij cokoli, co funguje, a přežij!“ V současné Praze to platí dvojnásob. Jestli to někdo poznal na vlastní kůži, je to Benedikt. Zbavený ochrany organizace lovců se může spolehnout jen na pomoc výstředního antikváře a dívku, která je někdy děsivější než všechna monstra. MP3 ke stažení.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zákon Azylu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

Cteme_s_Terkou
31.05.2024 5 z 5

Vítám vás u dnešní recenze, ve které se podíváme na knihu další české autorky, Lucky Lukačovičové s názvem Zákon Azylu, jež je první v sérii z jednoho světa s názvem Azyl, no děj tohoto dílu je ukončený a další díly jsou volným pokračováním, proto se nemusí bát ani ti, kteří dlouhé a rozvleklé série nemají rádi.
Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji nakladatelství Epocha a samotné autorce, s níž kontakt mě přivedl na tento knižní svět.
Pojďme už ale na hodnocení.


Tuhle knihu jsem dlouho odkládala a upřednostňovala jsem jiné. Vlastně ani nevím, proč, nebo jak jsem k tomuto rozhodnutí došla. No konečně jsem se do ní pustila a musím říct, že jsem ráda, že jsem ji odložila, protože bych jinak musela čekat na třetí díl, když mi přišla někdy v březnu / dubnu spolu s druhým dílem.
Z ostatních pohledů ale samozřejmě lituji, že jsem ji nezačala číst dříve, protože byla skvělá. Autorka krásně vykreslila svět a to, proč se Ben oddělil od Azylu. Také vztah mezi bratry byl skvěle popsán.
Je i vidět, že je autorka zcestovalá, protože skvěle popisuje jiné kultury a místa, stejně tak jsem ráda za přísun španělštiny, které jsem, ke svému překvapení, i rozuměla.
Líbilo se mi i vyřešení celé zápletky… vůbec by mě to nenapadlo a situace po rozlomení talismanu byla prostě nej.
Doufám, že se i další díly ponesou v tomto duchu a na oplátku slibuju, že knížku budu všude doporučovat.

Jestli bych knihu doporučila se nejspíše neptáte, takže rovnou komu?
Rozhodně všem, kdo mají rádi fantasy, monstra, přátelství, rodinu, perfektní zápletky a postavy a všem, kteří mají rádi tvorbu tuzemských autorů a knihy z Prahy, ale zároveň i jiných destinací.

Katka.Val
28.03.2024 5 z 5

Super jizda, oba dva dily, mohu doporucit.


Snílek1980
17.02.2024 5 z 5

Lehce napsaný a čtivý příběh, plný akce, tajemna a napětí. Hrdinové jsou sympatičtí, hned jsem si je oblíbila a prožívala jsem děj spolu s nimi. Nejvíc se mi líbilo, že ačkoli knížka nenechá čtenáře vydechnout, je navzdory nepopiratelné akčnosti veskrze milá. I po závěrečném lítém souboji ve mně zůstal hřejivý pocit, že všechno pro všechny dobře dopadlo.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (38. týden)

19.09.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zákon Azylu v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených117x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených3x
v Knihotéce98x
v Chystám se číst88x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech2x