Pozdrav z Itálie přehled

Pozdrav z Itálie
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407786/bmid_pozdrav-z-italie-js5-407786.jpg 4 434 434

S láskou série

1. díl >

Laurie zdědila ferrari… pod podmínkou, že s ním procestuje Evropu!“ Laurie miluje svůj domov a myslí si, že je šťastná – má spolehlivého přítele a vysněnou práci v knihovně. To se ovšem změní, když po svém výstředním strýčkovi zdědí staré ferrari pod podmínkou, že se v něm vydá do Itálie spolu s tím protivným Cameronem coby průvodcem. Cameron také není zrovna nadšený, má však své důvody, proč je odhodlaný jet. Ani jeden z nich netuší, že strýček si pro ně nachystal pár překvapení… Čeká je cesta, na kterou nikdy nezapomenou!... celý text

Vydáno: , Motto
Originální název:

From Italy with Love, 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pozdrav z Itálie. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (96)

Paige.Turner
dnes 4 z 5

Příjemné letní čtení, i teď na podzim. Děj měl poměrně spád, i když by pár úprav neškodilo (někde se příběh trochu zasekl na zbytečnostech, další části byly naopak hodně zrychlené). Ale i tak se to autorce podařilo udržet dohromady. Líbilo se mi střídání pohledů Laurie a Cama na stejné situace.
Přerod Laurie byl asi docela uvěřitelný, i když ta počáteční uťáplost byla dost na sílu. Cam mi byl poměrně sympatický celou dobu. Pamatuju si ho jen jako vedlejší postavu z příběhu z Říma, který jsem četla dříve, a tam na mě působil jako trochu podpantoflák, takže tohle jeho mladší, světoběžné já byla příjemná změna.
Celkově jsem docela potěšená, určitě jeden z lepších dílů ze série S láskou a dokonce lepší než některé z Romantických útěků.

Tebby
11.09.2024 4 z 5

(SPOILER) Tak to byla jízda. Doslova. Četla jsem na dovolené v Itálii, hned po přečtení Vily v Itálii. Byť mám Romantické útěky ráda, tohle mělo prostě spád a chemie mezi hlavní dvojicí byla uvěřitelná. Trochu mi vadilo, jak se snažila udělat autorka z hrdinky chudinku, která se ani neumí obléct... Ale chápu, že aby byl přerod kompletní, muselo to být se vším všudy. A pak taky to, že jezdili ve stříbrném Ferrari, ale na obálce je červené. Byť se jedná o knihu s pozdravy z Itálie, tak mi přišlo, že o samotné Itálii nebo jejím prostředí tam moc nepadlo. Kniha ale měla spád a proto dávám 4*.


JHoralka
30.08.2024 4 z 5

Krásné milé čtení na léto. Bylo to čtivé a moc se mi to líbilo. Určitě si od autorky přečtu další knihy.

všechny komentáře

Související novinky (3)

Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)

10.09.2023


Palmknihy: Až 70% slevy a soutěž

17.10.2022


Knižní novinky (22. týden)

26.05.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pozdrav z Itálie v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených629x
ve Čtenářské výzvě100x
v Doporučených13x
v Knihotéce293x
v Chystám se číst327x
v Chci si koupit94x
v dalších seznamech5x