Tance nág přehled

Tance nág https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/136512/rafaelova-skola-tance-nag-136512.jpg 5 169 169

Rafaelova škola série

< 2. díl >

Marina konečně ví, že není jen obyčejná třináctiletá dívka od Berouna. Nemá už jen taťku, babičku a dědu. Vždyť se šťastně shledala s maminkou, královnou víl a svými sourozenci. Zdá se, že Marinu čeká život spokojené studentky v sekundě Rafaelovy školy. Při metamorfóze ztrácí vílí křídla a stává se nágou, stejnou bytostí, jako je její sestra Meluzína. Se spolužáky se ocitá v tajuplném hradě krále Basilea, učí se tančit břišní tance a poznávat drahé kameny. Jenže pak objeví hrozivé tajemství, které její sestra schovává v nepřístupné věži. A maminka se stále musí skrývat před tatínkem. Působí tak opravdu kletba, která visí nad Marininým rodem? Hrozí kletba také Marině? Ublíží ta kletba jednou její největší lásce?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tance nág. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

Artemis886
17.04.2022 5 z 5

Musím říct že pokračování bylo o trochu lepší než první díl a to už je co říct ,protože se mi první díl líbil opravdu hodně. Pro mě je velmi zajímavé jak je autorka schopná dát dohromady mytologii, esoteriku a celý ten svět. Nádherná knížka, těším se na Rohy faunů.
.

petrzel
04.10.2021 5 z 5

Pokračování nás nadchlo obě s dcerou a těšíme se na každý večer na čtení.


Knihomollla
07.03.2021 5 z 5

I když je tato kniha z celé série nejkratší, je plná dějových zvratů. Objevují se zde nové postavy a nová místa. Ale stále zde zůstávají i ty stará. Marina je pro mě stále skvělou osobností se skvělým charakterem a odhodláním zjistit víc o své rodině.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tance nág v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených236x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených36x
v Knihotéce78x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech1x