Vílí křídla přehled

Renata Štulcová

Obálka knihy Vílí křídla

Rafaelova škola série

1. díl >

Marina je dvanáctiletá dívka, která žije jen s babičkou, majitelkou malé květinové farmy, a tatínkem, ochráncem přírody. Sama si o sobě myslí, že je obyčejná, dokud se s ní nezačnou dít věci, kterým nerozumí. Opravdu jí rostou na zádech křídla? Proč si její nezvěstná maminka přála, aby studovala na prestižní Rafaelově škole? Jací studenti tam vlastně studují? Najde Marina maminku? Získá ve škole přátele na život a na smrt? Zachrání jednou svou největší lásku?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vílí křídla. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Kikulka97
31.01.2026

Pro mě již několikáty re-reading...
Úplně jsem zapomněla, jak se tato knížka snadno čte. A kolik informací, děje a charakteru dokáže autorka vměstnat na pár stránek. Knížka mého dospívání a už po kolikáte jsem ji zhltla jako nic a nemohla se dočkat dalšího dílu.
Ano, Marina se chová jako malé děcko, ale když vezmu v potaz její chování i mnohem později, zde mi to přijde adekvátní pro 11-leté dítě, kterému se změnila ve velmi krátkém čase představa prakticky všeho, co znala. A chudák Arthos nedělá nic jiného než ji zachraňuje :DD
Prostě skvělá knížka a tečka.

všech 65 komentářů

Související novinky - Vílí křídla (0)

Kniha Vílí křídla v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně93x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi