Prokletá věž přehled

Prokletá věž https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/441633/bmid_prokleta-vez-zhd-441633.jpg 4 115 115

V uličkách kolem přístavních doků šlo o život vždycky. Jenže teď tu začínají mít problémy i někdejší páni temných zákoutí a nočních přepadů. Nový vládce zlodějského podsvětí jde tvrdě po své konkurenci a všem jeho protivníkům začaly krušné časy. Lovka a její banda musí zmizet. Bez peněz se ale nový život začíná těžko, a tak se rozhodnou pro zatraceně riskantní akci, na kterou ale potřebují dostat z vězení nejlepšího zloděje všech dob. Jenže ten celou partu před lety zradil, a i když jsou to jen oni, kdo jej dělí od zhoupnutí se na provaze, najít ztracenou důvěru nebude jednoduché. A to je ještě čeká ta nejtěžší zlodějna všech dob – poklad v prastaré čarodějné věži. Odměna ovšem stojí za to. Nový román Michaely Merglové přináší plnokrevné fantasy dobrodružství ze světa, kde se dýka a odvaha dokážou postavit i mocné magii.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prokletá věž. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (34)

Kyri
22.01.2024 2 z 5

Knihu jsem dočetla, nicméně v sérii pokračovat rozhodně nebudu. Přijde mi to zbytečně brutální (nejde o to, že tam někdo někoho zabije, ale o to, že se autorka vyžívá v podrobných popisech toho, co přesně se stalo). Když o tom tak přemýšlím, tak je to prostě běžné schéma: hrdinové někam jdou, něco se tam děje, většina, nebo aspoň někdo přežije. Tady to končí tak nějak bezútěšně. Mrtví jsou skoro všichni, kdo není mrtvý, ten rozhodně skončil v nějak horším stavu, než byl na začátku. Nikdo nic nezískal, spíš všichni ztratili.
Romantické scény jsem pro změnu přeskákala, protože se do zblbnutí opakuje ta jedna.

alabra
21.10.2023 3 z 5

Celou dobu jsem z náznaků čekala něco, co se nestalo, takže jsem náznaky nepochytila tak, jak jsem si myslela. Líbila se mi pestrost povahových vlastností hrdinů i snaha vykreslit je a tím je od sebe odlišit, protože děj nebyl tentokrát tak výrazný.


OldaB
09.04.2023 5 z 5

Mně se to líbilo a to hodně. Nestává se mi, že bych přečetl knihu v krátké době dvakrát. Zajímavé postavy, velmi čtivé, na české poměry drsnější. Jen ty jména, tam bych asi nebyl tak invenční. V něčem pro mě lepší než Písně.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (20. týden)

09.05.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prokletá věž v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených141x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených2x
v Knihotéce129x
v Chystám se číst82x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech1x