Nepříliš šťastná rodina přehled

Nepříliš šťastná rodina
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488584/bmid_neprilis-stastna-rodina-POA-488584.jpg 4 1662 1662

Nejnovější příběh mistryně psychothrilleru – opět dokonale drásavý a neodložitelný. Brecken Hill je drahá adresa. Musíte mít hodně peněz, abyste tu mohli bydlet. Tak jako Fred a Sheila Mertonovi. Žádné bohatství vás však neochrání, když vám u dveří zazvoní vrah. Manželé Mertonovi byli brutálně zabiti pár hodin poté, co přivítali na velikonoční nedělní večeři své tři dospělé děti. Ty jejich smrt pochopitelně těžce nesou. Nebo ne? Na každého z nich čeká pohádkové dědictví. Svého náladového otce nesnášeli a netečná matka se jich nikdy nezastala. Na jednoho z nich to bylo možná už příliš. Ale na koho? Je-li váš sourozenec vrah, chtěli byste to nejspíš vědět...... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Not a Happy Family , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nepříliš šťastná rodina. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (420)

stanislav0373
19.07.2024 4 z 5

První setkání s autorkou bohužel nedopadlo podle mých představ. Podle toho, co jsem o ní slyšel (respektive četl) jsem si myslel, že mě její kniha vystřelí z pantoflí a sanice se prověsí o dobré dva metry. Bohužel, nekonalo se. styl, kterým píše mi v některých pasážích nesedí, ale to je tím, že se vyžívám v rozsáhlejších popisech i rozhovorech. Na druhou stranu musím uznat, že místy zkratkovitý děj dokáže příběh posunout snáze dopředu, což může být výhodou.

Samotný příběh je sice zajímavý, překvapivý, dalo by se říci i plný tajemství, nicméně z množství postav mi k srdci nepřirostla ani jedna. Nejsou špatně napsané, charakter mají jasný, ale tak nějak bych s nimi na pivo nezašel...

Celkové vyústění mi nepřišlo nějak okouzlující, ale třeba jsem jen četl dobrou knihu ve špatný čas. Zkusím od autorky ještě další knihy, třeba budu míti ruku šťastnější.

vanilka231
30.06.2024 5 z 5

Wau...výborná kniha, šílená rodina a do poslední chvilky netušíte kdo je vrah. Super. Plný počet.


Mandlevest
30.06.2024 4 z 5

Vzhledem k počasí jsem nemohla volit lepší knížku. Nějaký čas jsem od Shari nic nepřečetla a tak jsem si knihu dost užila. Je jednoduše napsaná, zápletka je také prostá, v této knize snad ještě více, než v těch, co už jsem přečetla:-), no, a konec :-)). Když pominu , pro mě, již legendární lapenovský epilog, bez kterého už si snad nedovedu její knihu představit, je jedním z nejméně překvapivých konců, který autorka vytvořila. O tom, jak je důvěryhodný už nic psát raději nebudu :-), v podstatě si myslím, že si toho je vědoma i Shari, proto ty její otevřené legendární epilogy :-). Ale bylo to, po všech těch výborných těžších příbězích, které jsem v poslední době četla, příjemné osvěžení a já si to užila. Knížka pro letní dny, k bazénu a dobrému letnímu drinku jako stvořená, doporučím.

všechny komentáře

Související novinky (28)

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023


100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022


10 nejčtenějších knih (říjen)

15.10.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Nepříliš šťastná rodina v seznamech

v Právě čtených23x
v Přečtených2 260x
ve Čtenářské výzvě449x
v Doporučených52x
v Knihotéce522x
v Chystám se číst691x
v Chci si koupit168x
v dalších seznamech6x