O knize Možná v jiném životě

Podmanivý příběh o mladé ženě, jejíž osud závisí na tom, jak se rozhodne, když znovu potká svou první lásku. Ve střídajících se kapitolách se před námi odvíjejí dva možné scénáře – s překvapivě rozdílnými výsledky. Hannah Martinové je devětadvacet a stále ještě netuší, co se životem. Od promoce žila v šesti různých městech a vystřídala bezpočet zaměstnání. Poté co se v New Yorku zaplete se ženatým mužem, rozhodne se vrátit zpátky do rodného Los Angeles. Zabydlí se u své kamarádky Gabby, která ji zavede na večírek s dávnými přáteli. Právě tam se Hannah setká se svým bývalým přítelem Ethanem. Gabby chce ale už po půlnoci domů a Hannah se ocitá před těžkou volbou – buď odejde s kamarádkou, anebo zůstane s Ethanem. Váhá. Co se stane, když odjede s Gabby? A co se stane, když ne? Od této chvíle se kniha štěpí na dva různé příběhy s velikými důsledky pro Hannah i pro lidi kolem ní. A jak se obě odlišné reality rozvíjejí, vyvstávají v příběhu hlubší otázky o osudu a pravé lásce: Platí, že co se má stát, to se stane? Jak moc náš život určuje náhoda? A existuje něco jako spřízněná duše? Hannah věří, že ano. A v obou světech je přesvědčená, že ji našla.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Příběh se zaměřuje na zásadní rozhodnutí hlavní postavy, které ovlivňuje její život. Sledujeme dvě paralelní linie, které ukazují, jak by se situace vyvíjela, kdyby se rozhodla jinak. Kniha se dotýká témat osudu, lásky a důsledků našich voleb. Čtenáři ocení nejen romantiku, ale i hluboké zamyšlení nad tím, co by bylo, kdyby. Více v komentářích.

Komu by se kniha Možná v jiném životě mohla líbit?

• Čtenáři hledající hluboké a emotivní příběhy
  • Milovníci romantiky s filozofickým podtextem
  • Ti, kdo se zamýšlejí nad důsledky svých rozhodnutí
  • Fanoušci paralelních příběhů a alternativních realit

Kniha Možná v jiném životě v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně444x

Chyby, které jste v minulosti udělali, si můžete odpustit jen tehdy, když víte, že už je nezopakujete.

Tolik času strávíte rozčilováním nad tím, že jste skončili v nemocnici, že je šokující si uvědomit, kolik lidí se z ní už nevrátí. Mohla jsem dopadnout jako jeho sestra. Nemusela jsem se už probudit.

všech 12 citátů najdete u autora

Související novinka - Možná v jiném životě

Šéf na zabití, Už jsme se potkali a další knižní novinky (29. týden)

13.07.2025

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi