Magie spojuje přehled

Magie spojuje
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356751/bmid_magie-spojuje-oK4-356751.jpg 5 324 324

Kate Daniels série

< 9. díl >

Žoldačka Kate Danielsová ví až moc dobře, že magie v Atlantě po Změně je nebezpečná věc. Ale nic, s čím se kdy předtím potkala, ji nemohlo připravit na tohle... Kate a bývalý Pán šelem, Curran Lennart, konečně hodlají stvrdit svůj vztah i oficiálně. Ale na cestě k oltáři budou muset překonat pár hodně velkých překážek... Roland, Katin otec, unesl poloboha Saimana a teď ho pomalu nechává vykrvácet ve své věčné honbě za mocí. Věštírna čarodějek předpověděla, že pokud si Kate vezme muže, kterého miluje, Atlanta shoří na popel a ona ho ztratí navždy. A jediný člověk, jehož by Kate mohla požádat o pomoc, je dávno mrtvý. Vyhlídky jsou beznadějné. Budoucnost vypadá temně. Ale Kate Danielsová není z těch, kdo by hráli podle pravidel...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Magic Binds, 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Magie spojuje. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (53)

Damonka12
23.12.2023 5 z 5

Miluju tuhle série, je skvělá a s každým dílem lepší a lepší. Hlavní hrdinové jsou hrozně sympatičtí a miluju jejich rozhovory.

kolacky
26.09.2022 5 z 5

Jasně. Starého psa-boha novým kouskům nenaučíš, takže se mu musí dát důkladně najevo, že nebude pokaždé po jeho. Kdo mně v tomhle díle hodně oslovil, byl Roman! Ale úplně nejvíc opět, zcela úchvatně, Christopher...


Gabux
25.08.2022 5 z 5

#rereading

Ach pane bože. Miluju ty přípravy na svatbu. Jednoznačně miluju. Kate je dokonale strašná nevěsta. A chudák Roman to s ní opravdu nemá lehké. Každopádně zde Roman dostal mnohem víc prostoru a já ho fakt žeru. Vyklubala se z něj dokonalá postava. Fakt mě baví. Stejně tak mě baví Luther, Christopher, Ghastek a Rowena. Přidávám je všechny mezi své oblíbené postavy a nezapomínám ani na Erru. Ano, čtete správně.
Kniha je lepší než ta předešlá. Opravdu mě bavila. Kate dokazuje, že je stále lidská a má nějaké zásady. A aby je neporušila, je ochotná dojít k šíleným nápadům. Přišla mi škoda, že závěrečná bitva byla taková odfláklá. Ale nevadí. Trochu mě mrzí, že Smečka dost zmizela ze scény a s tím i nejlepší kamarádka Kate. Proměna Jima je sice pochopitelná, ale mrzí mě to. Nebudu lhát.
Roland je rozporuplná postava. Baví mě jejich kočkování, ale není to něco, bez čeho bych se neobešla.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Magie spojuje v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených494x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených36x
v Knihotéce239x
v Chystám se číst72x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech5x