Bible/Biblia přehled

neznámý - neuveden

Obálka knihy Bible/Biblia

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bible/Biblia. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

LadyWalsh
13.11.2025

Když se moudrost stane víc než jen mottem na tričku, vzniká něco jako průvodce životem, co zvládne rozesmát i rozplakat v jednom dechu bez zbytečné přehrávání. Nejeden mudrc by záviděl, jak se tu míchají dávky naděje, lekce i momenty, kdy by si člověk přál mít popcorn a sledovat, jak to celé dopadne. Když se do toho vloží špetka tajemna a pár nevyřčených otázek, vzniká ideální koktejl pro ty, kdo milují dobrý comeback s pocitem, že svět se dá chápat i s úsměvem na rtech. Každý, kdo se do toho pustí, ví, že cesta není vždy rovná, ale rozhodně stojí za to, zvlášť když se zrovna neví, kam vítr fouká. Rozum tady potkává srdce tak nenuceně, že by se i ledovec začal trochu potit. Kdo si potrpí na moudra s nádechem nostalgie, ten má doma opravdový poklad, co se neomrzí ani po sté. Všechno, co potřebujete, je trochu trpělivosti a chuť nechat se unést tímhle majestátním kolotočem, kde se smích mísí s vážností jako čaj s medem.

všech 216 komentářů

Související novinky - Bible/Biblia (0)

„Až je Hospodin, tvůj Bůh, vydá do tvé moci a pobiješ je, úplně je znič. Nedělej s nimi žádnou smlouvu a neslituj se nad nimi.“ Deuteronomium 7:2

„Proto nyní jdi a pobij Amáleka jako klaté, pobijej muže i ženy, děti i kojence, skot i brav, velbloudy i osly.“ Samuelova 15:3

všech 14 citátů najdete u autora

Kniha Bible/Biblia v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 482x
v Mé knihovně1 108x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: