Učebnice zavařování a konzervace podobné

nehodnoceno
Učebnice zavařování a konzervace https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53074/bmid_ucebnice-zavarovani-a-konzervace-H58-53074.gif 0 0 0

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ovoce a zeleniny.

Podobné knihy (10)

Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek Kamila Procházková

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen př... více


Konzervujeme zdravo Konzervujeme zdravo Stanislav Muntág

Ovocie a zelenina v čerstvom stave predstavujú ideálne potraviny, nenahraditeľný zdroj biologicky hodnotných látok, ktoré sa akoukoľvek úpravou narúšajú a znehodnocujú. více


Domácí konzervování ovoce a zeleniny Domácí konzervování ovoce a zeleniny Libuše Vlachová

Skoro vše o domácím konzervování ovoce a zeleniny. více


Zavařujeme ovoce a zeleninu Zavařujeme ovoce a zeleninu Jaroslav Vašák

Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a h... více


Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Jaroslav Balaštík

Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby ... více


Zavařeniny Zavařeniny Eva Večeřová

Edice: Sada české kuchyně. více


Konzervování Konzervování Oded Schwartz

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více


Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Karel Půhoný

Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, m... více


Ako konzervovať ovocie Ako konzervovať ovocie Ján Silvester Kaščák

Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát více


Konzervování potravin v domácnostech Konzervování potravin v domácnostech Jaroslav Balaštík

Řada kapitol o tom jak správně konzervovat ovoce a zeleninu, ale i vajíčka, či jak sušit ovoce či jak si vyrobit domácí víno. 4. vydání. více

Štítky knihy

ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin

Autorovy další knížky

Jan Jílek
česká
1999  73%Příprava kvasu na výrobu slivovice
2001  0%Učebnice zavařování a konzervace