Učebnice zavařování a konzervace zajímavosti

nehodnoceno
Učebnice zavařování a konzervace https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53074/bmid_ucebnice-zavarovani-a-konzervace-H58-53074.gif 0 0 0

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ovoce a zeleniny.

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ocenění knihy, související novinky, ani citáty.

Štítky knihy

ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin

Autorovy další knížky

Jan Jílek
česká
1999  73%Příprava kvasu na výrobu slivovice
2001  0%Učebnice zavařování a konzervace