ovoce

štítky

212 knih


OpRAWme seOpRAWme se2017, Stanislav Skřička

Kniha je napsána podle scénáře dokumentu točeného s předními odborníky z ozdravných institutů a univerzit na americkém kontinentu. Je v ní srozumitelně vysvětleno, jak funguje výživa a co v těle dokážou vlastní ozdrav... více


Jídlo jako jed, jídlo jako lékJídlo jako jed, jídlo jako lék1998, kolektiv autorů

Abecední průvodce bezpečnou a zdravou výživou více


Čerstvé ovocné a zeleninové šťávyČerstvé ovocné a zeleninové šťávy2008, Norman W. Walker

Kompletní návod k používání čerstvých syrových džusů k léčení specifických nemocí V této praktické knize jsou popsány účinky a důležité látky čerstvých ovocných i zeleninových šťáv. Dnes se šťávy sice pijí téměř v kaž... více




Recepty z farmářského trhu. II. díl, Jaro-létoRecepty z farmářského trhu. II. díl, Jaro-léto2013, Hana Michopulu

Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na far... více


Zelená kuchyněZelená kuchyně1991, Seergej Michajlovič Skorňakov

Zajímavá publikace, seznamující s potravinovými zdroji zelené kuchyně. Součástí jsou i recepty na přípravu jídel. Obsah: Puvodem jsme vegetariáni, Zelený zdroj života, Živá chemická továrna, Z přírody do zahrad a polí... více


Mystický léčitel - Léčivá síla ovoce a zeleninyMystický léčitel - Léčivá síla ovoce a zeleniny2017, Anthony William

ANTHONY WILLIAM coby Mystický léčitel pomohl tisícům lidí uzdravit se z nemocí, které byly buď chybně diagnostikovány, neúčinně léčeny nebo považovány za nevyléčitelné. Božský hlas mu přímo sděluje, co je pravou příčinou... více


Domácí konzervování ovoce a zeleninyDomácí konzervování ovoce a zeleniny1987, Libuše Vlachová

Skoro vše o domácím konzervování ovoce a zeleniny. více


Ovoce a zelenina jako lék - strava, která léčíOvoce a zelenina jako lék - strava, která léčí2001, Klaus Oberbeil

Nejnovější poznatky biochemie jsou jednoznačné: v ovoci a zelenině se ukrývá spousta účinných látek léčících nejrůznější neduhy. Jejich kombinace mají blahodárný vliv i na naše zdraví. Čtenář na stránkách této knihy najd... více


BanánBanán2007, Lenka Požárová

V kuchařce najdete jako vždy nevšední a nové nápady, úžasné fotky a vtipné názvy receptů. Vyprahlé saharské koláčky, Pečené jaguáří banány nebo Masíčko se žhavou lávou a Kuře s banánovou náloží by mohly vyprávět… Najdete... více


Ovocné a zeleninové nápojeOvocné a zeleninové nápoje1988, Vladimír Kott

Domácí výroba nápojů z ovoce a zeleniny. Šťávy, mošty, sirupy, džusy, mixované a míchané nápoje, čaje, vína, likéry, octy, aj. Třetí vydání. více


JahodyJahody1986, Miloš Harant

Málokterý ovocný druh je mezi zahrádkáři tak oblíben jako právě jahodník, neboť krása jeho plodů se u něho spojila s jemností vůně i chuťovými kvalitami. Vedle všeobecné upotřebitelnosti v čerstvém i zpracovaném stavu i ... více


Léčení stravou - Zázračné léčení syrovou stravouLéčení stravou - Zázračné léčení syrovou stravou2010, Kristine Nolfi

V naší době má zdraví větší význam než kdykoliv předtím! Je tím jediným kapitálem, který máte! Co však děláte pro to, abyste si zdraví zachovali? více


Pomologický atlas 1Pomologický atlas 11991, Josef Kutina

Atlas - peckoviny, skořápkoviny, réva vinná, okrajové druhy Publikace uvádí botanické a pomologické třídění, nároky, podnože, hlavně však podrobné popisy a hodnocení vybraných odrůd slivoně švestky, třešně ptačí, višn... více


Užitkové rostliny tropů a subtropůUžitkové rostliny tropů a subtropů2002, Pavel Valíček

2. upravené a doplněné vydání (1. vydání roku 1989). Vazbu navrhl Robin Brichta. Autor pérovek Pavel Valíček. Autoři map, grafů a černobílých fotografií: Miroslav Bechyně, Ján Borota, Josef Brinke, Jaroslav Dobrý, Jaromí... více


ŠvestkyŠvestky2006, Lenka Požárová

Padesát předpisů na hlavní jídla, moučníky a především ovocné směsi pečené i nepečené, slané i sladké s čerstvými, sušenými či zavařovanými švestkami. Jednoduché recepty s dostupnými ingrediencemi, přehled surovin, doba ... více


1 ...