ovoce

štítek, 137 knih


OpRAWme seOpRAWme se2017, S. Skřička

Kniha je napsána podle scénáře dokumentu točeného s předními odborníky z ozdravných institutů a univerzit na americkém kontinentu. Je v ní srozumitelně vysvětleno, jak funguje výživa a co v těle dokážou vlastní ozdrav... více


Jídlo jako jed, jídlo jako lékJídlo jako jed, jídlo jako lék1998, k. autorů

Abecední průvodce bezpečnou a zdravou výživou více


Čerstvé ovocné a zeleninové šťávyČerstvé ovocné a zeleninové šťávy2008, N. W. Walker

Kompletní návod k používání čerstvých syrových džusů k léčení specifických nemocí V této praktické knize jsou popsány účinky a důležité látky čerstvých ovocných i zeleninových šťáv. Dnes se šťávy sice pijí téměř v kaž... více




Zelená kuchyněZelená kuchyně1991, S. M. Skorňakov

Zajímavá publikace, seznamující s potravinovými zdroji zelené kuchyně. Součástí jsou i recepty na přípravu jídel. Obsah: Puvodem jsme vegetariáni, Zelený zdroj života, Živá chemická továrna, Z přírody do zahrad a polí... více


Ovoce a zelenina jako lék - strava, která léčíOvoce a zelenina jako lék - strava, která léčí2001, K. Oberbeil

Nejnovější poznatky biochemie jsou jednoznačné: v ovoci a zelenině se ukrývá spousta účinných látek léčících nejrůznější neduhy. Jejich kombinace mají blahodárný vliv i na naše zdraví. Čtenář na stránkách této knihy najd... více


BanánBanán2007, L. Požárová

V kuchařce najdete jako vždy nevšední a nové nápady, úžasné fotky a vtipné názvy receptů. Vyprahlé saharské koláčky, Pečené jaguáří banány nebo Masíčko se žhavou lávou a Kuře s banánovou náloží by mohly vyprávět… Najdete... více


JahodyJahody1986, M. Harant

Málokterý ovocný druh je mezi zahrádkáři tak oblíben jako právě jahodník, neboť krása jeho plodů se u něho spojila s jemností vůně i chuťovými kvalitami. Vedle všeobecné upotřebitelnosti v čerstvém i zpracovaném stavu i ... více


Léčení stravou - Zázračné léčení syrovou stravouLéčení stravou - Zázračné léčení syrovou stravou2010, K. Nolfi

V naší době má zdraví větší význam než kdykoliv předtím! Je tím jediným kapitálem, který máte! Co však děláte pro to, abyste si zdraví zachovali? více


ŠvestkyŠvestky2006, L. Požárová

Padesát předpisů na hlavní jídla, moučníky a především ovocné směsi pečené i nepečené, slané i sladké s čerstvými, sušenými či zavařovanými švestkami. Jednoduché recepty s dostupnými ingrediencemi, přehled surovin, doba ... více


Co vám doktoři neřeknouCo vám doktoři neřeknou2002, H. Wandmaker

Kniha důrazně apeluje na vhodnost přijímání syrové stravy, což dokumentuje množstvím příkladů a příslibem pevného zdraví. více


Ovocné a zeleninové nápojeOvocné a zeleninové nápoje1988, V. Kott

Domácí výroba nápojů z ovoce a zeleniny. Šťávy, mošty, sirupy, džusy, mixované a míchané nápoje, čaje, vína, likéry, octy, aj. Třetí vydání. více


Jídlo jako lékJídlo jako lék2000, H. G. Bieler

Chorým sa dá pomôcť aj vhodnou potravinovou skladbou. K tomuto poznatku autor dospel po dlhom štúdiu, klinických výskumoch a laboratornými rozbormi krvi a moču. Boli situácie, kedy aj autor musel použiť určité lieky, ale... více


Pomologický atlas 1Pomologický atlas 11991, J. Kutina

Atlas - peckoviny, skořápkoviny, réva vinná, okrajové druhy Publikace uvádí botanické a pomologické třídění, nároky, podnože, hlavně však podrobné popisy a hodnocení vybraných odrůd slivoně švestky, třešně ptačí, višn... více


Smoothies na každý denSmoothies na každý den2017, k. autorů

Krásná kniha, ze které můžete čerpat po celý rok. Najdete v ní 365 receptů na barevné, syté a chutné smoothies z ovoce i zeleniny. Smoothies ke snídani Smoothies na hubnutí Smoothies nejen pro sportovce Čisticí ... více


Výroba destilátů z vlastního ovoceVýroba destilátů z vlastního ovoce2003, J. Škopek

Příručka, určená zahrádkářům a malopěstitelům ovoce, obsahuje návody pro tzv.pěstitelský způsob výroby pálenky. Autor se v úvodu zmiňuje o historii pěstování jednotlivých druhů ovoce spolu s historií domácí destilace. N... více


1 ...

Doporučené štítky

zdravá výživa zahrady pěstování, pěstitelství dorty pomologie pro děti škůdci bylinné léky likéry studená kuchyně