ovoce

štítek, 125 knih


Tropické plodyTropické plody2002, B. Nowak

Podtitul: Biologie, využití, pěstování a sklizeň Spolehlivý a obsáhlý kapesní atlas pro milovníky přírody. Více než 160 druhů rostlin v podrobných popisech a ilustracích, dalších 100 alespoň ve stručných zmínkách. Cha... více


Pomologický atlas 1Pomologický atlas 11991, J. Kutina

Atlas - peckoviny, skořápkoviny, réva vinná, okrajové druhy Publikace uvádí botanické a pomologické třídění, nároky, podnože, hlavně však podrobné popisy a hodnocení vybraných odrůd slivoně švestky, třešně ptačí, višn... více


Ako konzervovať ovocieAko konzervovať ovocie1980, J. S. Kaščák

Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát... více


Řez ovocných stromů a keřůŘez ovocných stromů a keřů2003, H. Bischof

Jednoduché rady co,kdy a jak řezat. Názorné obrázky. více


Domácí sušeníDomácí sušení2008, K. Havlů

Podtitul: ovoce, zelenina, houby, ovocné a zeleninové placky, bylinky, maso a ryby Návody na sušení ovoce, zeleniny, hub, masa, ryb, bylinek, pečiva, těstovin, sýrů a více než 250 zajímavých receptů. více


Ovocné saláty a dezerty - rychle & chutněOvocné saláty a dezerty - rychle & chutně2010, k. autorů

Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více


Úroda bez chémie: Ako pestovať, skladovať, upravovať ovocie a zeleninu prirodzenou cestouÚroda bez chémie: Ako pestovať, skladovať, upravovať ovocie a zeleninu prirodzenou cestou1991, J. B. Harrison

Je vzácnosťou nájsť skúseného farmára, ktorý uplatňuje organické pestovanie plodín v praxi a ktorý je aj rovnako dobrým teoretikom. John B. Harrison túto schopnosť kombinovať teóriu s praxou má. více


Pomologický atlas 2Pomologický atlas 21992, J. Kutina

Atlas - jádroviny, drobné ovoce, okrajové druhy Druhý svazek uvádí botanické a pomologické třídění, nároky, podnože a především podrobné popisy a hodnocení vybraných odrůd jabloně domácí, hrušně obecné, rybízu, angreš... více


Co chutná z kompotůCo chutná z kompotů2003, L. Vlachová

Další z edice oblíbených kuchařek s recepty. kde nenajdete kila, dekagramy, litry a mililitry, ale pouze skleničky, hrníčky, lžičky a podobné "praktické" odměrné soustavy. Tato kniha je tentokrát věnována recep... více


Citrusy od A do Z, Díl II. PěstováníCitrusy od A do Z, Díl II. Pěstování1991, J. Šamla

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Džusový půstDžusový půst1991, P. Airola

Fakta, pravdy a pověsti o půstu - Kdy se postit - Jak provádět půst - a jak ne - Proč je džusový půst lepší než obyčejný půst - Jak přerušit půst - Přirozená ztráta nadměrné váhy - Navrácené zdraví Podrobné in... více


Ovoce z vlastní zahradyOvoce z vlastní zahrady2006, M. Stangl

Praktická příručka, která vám poradí jak si vypěstovat zdravé ovoce. více


Atlas chorob a škůdců ovoce,zeleniny a okrasných rostlinAtlas chorob a škůdců ovoce,zeleniny a okrasných rostlin2003, J. Rod

Soubor rad a návodů jak svoji zahrádku udržet zdravou. 1. vydání. více


Ovocné moučníky - 130 receptůOvocné moučníky - 130 receptů2007, K. Hladká

130 receptů na dorty, dortíky, záviny, koláče, omelety, sladkosti pečené i nepečené - s nepřeberným mmnožstvím a různorodostí čerstvého i kompotovaného ovoce. více


Ovocné a zeleninové specialityOvocné a zeleninové speciality2007, E. Minkowski

Každý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspira... více


1 2 3 4 5 6 >