Konzervování

Konzervování https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64610/konzervovani-64610.jpg 3 5 0

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Preserving , 2008


více info...
Přidat komentář

Štítky knihy

ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin masové vraždy maso konzervace a sterilace potravin

Autorovy knížky

Oded Schwartz
izraelská, 1945
2010  68%Konzervování

Kniha Konzervování je v

Přečtených4x
Knihotéce11x
Chystám se číst1x
Chci si koupit3x