Konzervování
Oded Schwartz
Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Ikar (ČR)Originální název:
Preserving , 2008
více info...
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin masové vraždy maso konzervace a sterilace potravin
Kniha Konzervování je v
Přečtených | 4x |
Knihotéce | 11x |
Chystám se číst | 1x |
Chci si koupit | 3x |