xJessix xJessix komentáře u knih

☰ menu

Mráz Mráz C. N. Crawford

Přečteno během jednoho dne.
I když patřím spíše mezi příznivce delších knih (čím více stran a knih v sérii = tím lépe), Mráz pro mě byl příjemnou změnou. Méně zajímavých pasáží bylo velmi málo a díky tomu bylo těžké se od knihy odtrhnout.
Další milou změnou jsou hlavní postavy, kterým je spíš blíže k 30ti než k 20ti. Mohli jsme tedy v knize narazit na klasické problémy této věkové kategorie (práce, rodina, budoucnost, finance…).
Postavy mi přirostly k srdci velmi rychle. Dynamika mezi hlavní dvojicí byla zajímavá a originální.
Těším se na pokračování a doufám, že překlad vyjde co nejdříve.

26.04.2024 5 z 5


Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Pokud vás kniha nezaujme hned od začátku, dejte tomu šanci. Mě taky chvilku trvalo, než jsem si zvykla na všechny postavy a prostředí - jelikož jsem nečetla předchozí knihy této autorky, bylo toho na mě docela dost :) Kniha si mě nakonec získala natolik, že jsem zbývající 2/3 přečetla za dva dny a hned další den po dočtení jsem běžela koupit druhý, navazující díl.

01.02.2020 4 z 5


Krvavé ostří Krvavé ostří Sarah J. Maas

Krvavé patří jsem začala číst až po přečtení všech ostatních knih. Bála jsem se, že mě až tolik nezaujme. Opak ale byl pravdou a všechny příběhy byly opravdu čtivé. Teď mi je ještě víc líto, že série skleněný trůn je u konce.

10.01.2020 4 z 5


Černá čarodějka Černá čarodějka Laurie Forest

Kniha mě velmi zaujala a už se nemůžu dočkat pokračování. Někdy v polovině knihy mě hlavní hrdinka Elloren svým přístupem rozčilovala, ale to se naštěstí brzy napravilo. Autorka vytvořila zajímavý svět a příběh, který má hodně co nabídnout.

10.01.2020 4 z 5