vlasta12 vlasta12 komentáře u knih

☰ menu

Uličnice Uličnice Jana Benková

Kniha se dobře čte. Začátek je tedy víc než divný. Jak si mohla hlavní hrdinka myslet, že by jí vyšlo jen tak někoho otrávit a pak v klidu žít dál? Pak už byl děj reálnější. Světlana se ocitla na úplném dně. Škoda, že ten příběh nemá šťastný konec. Skončit v nějakém bordelu není výhra v loterii!

29.01.2018 2 z 5


Drsný chlap Drsný chlap Sandra Brown

Velké zklamání. První knížka od autorky, kterou jsem nedočetla. Nuda.

08.06.2017


Po setmění Po setmění Tilly Bagshawe

Přečetla jsem za jeden volný den. Pěkné čtení.

15.02.2017


Chybíš mi Chybíš mi Harlan Coben

Super knížka. Hltala jsem stránku za stránkou. Od tohoto autora moje první přečtená kniha. Určitě si vypůjčím další.

07.12.2016


Bludná sdělení Bludná sdělení Sophie Hannah

Mě kniha nebavila. Až do 110 strany jsem nevěděla o čem čtu. Je tam moc postav, které se mi neustále pletly. Nakonec jsem si řekla, že je škoda trávit čas nad knížkou, která mě vůbec nenadchla. Přečetla jsem si jen konec a ten je taky hrozný.

07.12.2016


Příběh vzácné tabatěrky Příběh vzácné tabatěrky Marie Macková

Velmi povedená a čtivá detektivka.

25.11.2016


Ukradené modlitby Ukradené modlitby Jennifer Clement

Pročítám si zde spíše negativní komentáře, ale mě se kniha líbila. O Mexiku jsem toho moc nevěděla, jen že je to země třetího světa a že je tam spousta drogových gangů.
Spisovatelka líčí fiktivní příběh, který vychází ze skutečnosti. Velmi zaostalý venkov, téměř žádné vzdělání ani sociální jistoty a všudypřítomný strach z drogových kartelů, kteří pod pohrůžkou smrti odvádějí za účelem sexuálního otroctví mladé dívky. Co to je za svět, kde musejí rodiny kopat díry, aby v nich mohly schovávat vlastní dcery? Na konci příběhu jsem si řekla, že je fajn, že žijeme v České republice.

21.11.2016


Nevěsty bez ženichů Nevěsty bez ženichů Adele Parks

Knihou jsem byla nadšená. Moc pěkně se četla. Zcela jsem se do příběhu přenesla a říkala si, že je strašné, když, je člověk bezmocný a může jen čekat, zda jeho blízký bude mít štěstí, a vrátí se z války domů. Brr. Nechtěla bych to zažít. Na druhou stranu, jak promlouvá jedna z hlavních hrdinek, pro nás ženy byla doba po I.světové válce dobou změn. Dnes si už ani neumíme představit, že by jsme nemohly studovat, chodit do práce a hodily jsme se jen na rození dětí.

16.11.2016


Nízký tlak Nízký tlak Sandra Brown

Od Sandry Brown čtu moc ráda, vždy se těším na pěkný večer. Tentokrát jsem byla zklamaná. Je to moc zdlouhavé, ke konci už jsem přeskakovala stránky. Napsala lepší knihy.

16.11.2016


Žárlivka Žárlivka Barbora Robošová

Já jsem nedočetla. Ráda čtu oddechovky, ale tohle není ke čtení.

03.10.2016