Verajs Verajs komentáře u knih

☰ menu

Nanobook Nanobook Mardoša (p)

Velmi příjemné překvapení. Líbivý příběh, povedené ilustrace a chytlavé album k tomu. Co víc si člověk může přát?

15.03.2017 5 z 5


Pentagram Pentagram Jo Nesbø

Prostě se mi líbí, další dobrý díl.

09.07.2016 5 z 5


Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

K této knížce jsem se dostala přes sestru. Po přečtení pár stránek jsem zjistila, že to bude další série knížek pro teenagery. Taková ta klasika - mladí hrdinové, milostný trojúhelník... Pár věcí bych na téhle knížce změnila, ale i tak se četla velmi dobře. Takové příjemné oddechové čtení.

09.07.2016 4 z 5


Rychle a nespoutaně Rychle a nespoutaně Kristy Bromberg

Kniha se četla dobře, trochu jsem si pobrečel i zasmála. Jen se mi to zdálo trochu přeplácané všemi těmi špatnými událostmi. Na knížku jsem narazila náhodou a nemám přečtené ani předchozí díly, ale i tak se to dalo.

19.06.2016 3 z 5


Dotkni se temnoty Dotkni se temnoty Karen Chance

Nerada nechávám knížky nedočtené, ale tato mě nijak extra neoslovila. Autorka moc popisuje děje okolo, což mi připadalo rušivé pro hlavní dějovou linii. Postavy se mi zdály málo propracované, takové jednoduché. Po dočtení jsem si vlastně žádnou z nich nezapamatovala. Zdálo se mi to hodně přeplácené a občas jsem se ztrácela. Další díly si proto číst nebudu.

28.04.2016 1 z 5


Na hraně temnoty Na hraně temnoty David Morrell

Na detektivky moc nejsem, ale po přečtení této knihy se to asi změní. Toto byla moje první knížka od Morrela, a doufám, že nebyla poslední. Skvěle propracovaný příběh a moc mě bavila postava Emily. Opravdu pěkná knížka, vřele doporučuji všem.

25.04.2016 5 z 5


Doktor Proktor a prdicí prášek Doktor Proktor a prdicí prášek Jo Nesbø

Na tuto knihu sem narazila náhodou, a jsem hrozně ráda, že mě ta náhoda potkala. Velmi vtipný, čtiivý, nápaditý a podivínský příbeh.

25.04.2016 4 z 5


Černé lži Černé lži Alessandra Torre

První dvě části knihy mě moc nenadchly. Hlavní hrdinka mi nebyla sympatická a Brant a Lee? Oba mi přišli zvláštní. A taky jsem čekala víc erotiky.
Ale strašně moc mě zajímalo Brantovo tajemství, takže třetí částí, kdy všechno vyšlo najevo, jsem byla unešená. Výborně propracované detaily a takový vývoj událostí a takové tajemství jsem nečekala. Po delší době kniha, kdy jsem nevěděla, jak to nakonec všechno dopadne.

28.12.2015 4 z 5


Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Takové Stmívání bez upírů, ale s anděly. Ale jinak super, přečtené jedním dechem :))

20.05.2014 4 z 5