tereza5050 tereza5050 komentáře u knih

☰ menu

Vévoda a já Vévoda a já Julia Quinn

Prvně jsem viděla seriál na Netflixu, ikdyž seriál jde spíš příběhem svým životem, tak mi kniha pomohla pochopit myšlení víc postav i vysvětlit co nebylo v seriálu vysvětleno.
Nebyla to sice kniha, kterou bych přečetla jedním hltem, ale spíš odpočinkové čtení. Neřadím ji ani k horším knihám spíš zlatý střed :)

18.02.2024 4 z 5


Jak pracovat s krystalem - 50 praktických rituálů a duchovních aktivit pro inspiraci a lepší život Jak pracovat s krystalem - 50 praktických rituálů a duchovních aktivit pro inspiraci a lepší život Richard Webster

Kniha je úžasný rádcem pro ty co milují minerály a jejich energii

27.07.2023 5 z 5


Magie ze zahrádky Magie ze zahrádky Cecilia Lattari

Knížka je krásně ilustrovaná, není nikterak složitá . Máte ji přečtenou zachvili, najdete zde dobře rady i recepty, ale i dvě chyby co se týče bylin.

27.07.2023 4 z 5


Muž nebo žena? Muž nebo žena? Zdeňka Jordánová

Mně se kniha moc líbila, protože odpovídá na mnohé partnerské vzorce, ale nabízí i jiný pohled na život a vztahy. Na vše se dá hledět z více úhlů.Člověk se i pousmívá a poznává nad mnohými příběhy a zároveň víc chápe své jednání a proč tomu tak bylo.
Je to moje první přečtená kniha od paní Jordánové. Určitě sáhnu i po další.

24.04.2023 5 z 5


Hry o život Hry o život Suzanne Collins

Pro mě to byl strhující příběh s vytvořením nového, ikdyž pochmurnější ho světa...vše je popsané tak, že cítíte s dvanáctým krajem i jejich hlad.

11.03.2023 5 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Malý princ...krásná pohádka ve světě dětské fantazie.

17.02.2023 5 z 5


Dámský gambit Dámský gambit Walter Tevis

V první řadě jsem viděla seriál a nemohla jsem odolat a koupit si knížku. Díky hlavní postavě jsem se naučila i šachy ️ miluji to prostředí i boj hlavní hrdinky s životem a sama se sebou.

17.02.2023 5 z 5


Sexuální výchova: Road trip Sexuální výchova: Road trip Katy Birchall

Upřímně jsem si knihu koupila spíše ze zvědavosti. Miluji seriál i jeho hrdiny, takže jsem to brala jako vedlejší odbočku od samotného děje. Příběh byl sice slabší, ale to mi tolik nevadilo...opravdu to je spíš kniha co máte zachvili přečtenou a řadím ji spíš mezi lehčí čtení.
Za mě jsem spíš postradala typickou Maeve....její sarkastické odpovědi.

08.01.2023 3 z 5