tereza_krizova tereza_krizova komentáře u knih

☰ menu

Jiná Gabriela Koukalová Jiná Gabriela Koukalová Martin Moravec

Často negativně hodnocená knížka, ale pokud chcete znát příběh biatlonové hrdinky z jiného pohledu, rozhodně stojí za to knížku přečíst! Je zajímavé poznat po tolika vítězství, co za nimi stálo. Některé věci je třeba brát z nadhledem. Po přečtení jsem zjistila, že každý si musí udělat svůj názor a nesmí hodnotit knížku podle kritiky médií.

27.11.2018 5 z 5


Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Druhý díl, byl možná ještě lepší než ten první, což se moc často nestává. Hltala jsem každé slovo v kníže. Knížka je zpestřená o pohled Reeda, na rozdíl od prvního dílu, který je pouze z pohledu Elly. Konec knížky je tak nečekaný, až jsem ihned musela začít číst třetí díl.

14.04.2018 5 z 5


Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Knížku jsem si dlouho chtěla přečíst, až jsem na ni "náhodou" narazila v knihovně. Přečetla jsem jí jedním dechem. Knížka je vtipná, ale obsahuje i erotiku a především lásku. Těším se až si přečtu další díly. Knížku můžu jedině doporučit :)

14.04.2018 5 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Tak jako ostatní knížky od Colleen Hooverové, je i tato knížka úchvatná. Četla se velmi dobře. I přesto, že průběh děje je zvětší části znatelný, jsou tam fáze, které by jste nečekali. Jednoznačně knížku doporučuju! :)

14.04.2018 5 z 5


Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Knížku jsem si koupila asi před 3 měsíci. Vybrala jsem si ji protože mě zaujal její popis. Celé 3měsíce mi ležela na poličce,až jsem se jednou rozhodla že si ji přečtu. Začala jsem litovat že jsem si ji nepřečetla hned jak jsem si ji koupila. Knížka byla totiž úchvatná. Velice se mi líbil velmi pestrý děj. Knížku jsem přečetla během pár dní a najednou mě mrzelo že tak rychle skončila.U knížky mi nezůstaly oči suché,takže určitě doporučuju! :)

03.11.2016 5 z 5


Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Poté co jsem dočetla knihu Bez naděje,říkala jsem si že bude těžké aby se jí něco vyrovnalo. Natož stejný děj jen z pohledu jiné osoby z pohledu Deana Holdra. Ztracená naděje mě uchvátila.Knížka skvěle doplňuje její první díl a opět je velmi emotivní. Četla jsem ji jednim dechem a nedokázala jsem se od ní odpoutat. Knížku určitě doporučuju!!

03.11.2016 5 z 5