Terez111 Terez111 komentáře u knih

☰ menu

Čarodějnice z Hex Hall Čarodějnice z Hex Hall Rachel Hawkins

Velice čtivá kniha. V hlavní hrdince jsem v něčem našla i kousek sebe a tudíž jsem se do děje, který mě už táhl od první kapitoly, pořádně dostala. Nejprve jsem si myslela, že je to zase nějaký ohraný příběh, ale kniha mě velice překvapila a vyvedla z omylu. Vřele doporučuji.!

05.03.2016 5 z 5


Anna krví oděná Anna krví oděná Kendare Blake

Nelze ohodnotit jinak než 5 hvězdičkami :) .. Horor jsem četla poprvé a musím říct, že jsem nadšená. Nechyběli chvíle, kdy jsem byla v napětí a s očekáváním jsem čekala, jak vše dopadne. Prostě skvělá kniha :-)

01.03.2016 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Tato série je velice poutavá. Zatím jsem přečetla oba díly během dne. Jediné co bych tomuto dílu vytkla je America. Její nerozhodnost. Jak si může myslet na Aspena když ji tak hnusně odkopl. Vím jak dlouho trvá se z toho vzpamatovat, ale když bych ho viděla znovu určitě bych mu nějak dala najevo, že si to pokazil a nemám zájem. A také bych ji vyloženě praštila za její chování, už mě to popravdě i unavovalo jak pořád neví. Nezávidím Maxonovi a obdivuji ho za jeho trpělivost. America už by se konečně měla rozhodnout! .. Doufám že 3. díl bude v tomhle o něco lepší. Ale těším se.

05.08.2015 3 z 5


Čarodějka stínů Čarodějka stínů Kalayna Price

Velmi poutavý a zajímavý příběh... už se těším na další další díly až je přečtu a rozuzlení milostného trojúhelníku Death x Alexis x Falin.

28.12.2013 5 z 5


Zrádce Zrádce Lili St. Crow (p)

Kniha byla hned od zacatku nacpana akci... Precetla jsem ji jednim dechem... Opravdu me od ni nedokozalo nic odrhnout... Skoda jen, ze zatim nechcou prekladat dalsi dily... Kdyby to slo, precetla bych vsechny za jen den..

20.07.2013 5 z 5


Zasvěcení Zasvěcení Lisa Jane Smith

Kniha je plna akci a objevu. Jak Cassii nic neříkají připadá mi to jako u mě, zřejmě proto jsem se do příběhu a do Cassiiny situace tolik vcítila a knihu jsem přečetla jedním dechem... Bavila mě, prostě nemám slov..

10.07.2013 5 z 5


Andělé noci Andělé noci Lili St. Crow (p)

Úžasná knížka. Psaní -ej a takovým pubertálním stylem se mi moc líbí a často mi to připomíná mě. Těším se moc na překlad dalších dílů...

07.07.2013 5 z 5