Zrádce

Zrádce https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143248/bmid_zradce-DlD-143248.jpg 4 120 25

Andělé noci série

< 2. díl

Skutečný svět je děsivý. Jen se zeptejte šestnáctileté osiřelé holky Dru Andersonové, drsňačky, která už měla tu čest se slušnou dávkou padouchů. Je ozbrojená, nebezpečná a nevzdává se bez boje. Takže jí nějakou chvíli potrvá, než zjistí, komu může věřit… Chudák Dru. Její rodiče jsou dávno po smrti. Jejího nejlepšího (dobře, jediného) kamaráda pokousal vlkodlak. A ona se právě dozvěděla, že krev, která jí proudí v žilách, není tak docela lidská. Christophe, její podivný a krásný zachránce, ji teď ukryl v tajné Schole pro džampíry a vlkodlačí dorost. Potíž je v tom, že ona je tam jediná holka. Je to opravdu tak nepříjemné? Instinkt Dru napovídá, že jeden z jejích spolužáků si přeje její smrt. Všechny oči se upírají na ni. Odhalení zrádce uvnitř Řádu by mohlo znamenat mnohem víc než jen společenskou sebevraždu… Dokáže Dru přežít dost dlouho na to, aby zjistila, kdo zradil její důvěru – a možná i její srdce? zdroj: www.legie.info... celý text

Horory Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , BB art
Originální název:

Betrayals , 2009


více info...

Přidat komentář

nikca3882
17.02.2020 5 z 5

Za mě dobrý příběh, hezky se to četlo. Až na ten otevřený konec...

Poeta.kno
14.08.2019 3 z 5

Kniha mi přijde srovnatelná s prvním dílem, jen škoda, že se nekoná překlad dalších dílů do češtiny.


kathrina17
18.01.2018 5 z 5

Tenhle díl je ještě lepší, než ten první (je tady mnohem víc děje, než v předchozím díle). Super, mě tahle kniha bavila :)

andrejci
27.12.2017 4 z 5

Musím uznat že druhý díl byl lepší než první.

Calla2002
01.12.2017 5 z 5

Skoro hned jsem si oblíbila Ashe ❤ ani nwm proč..
A mám ráda Gravese se to prostě sympaťák :)
A oblíbila jsem si i ostatní vlkodlaky jsou super .
Ale z Chrise mám blbej pocit...
A ještě mi tam vadilo to popisování vůně bylo to otravný a zbytečný.
No.. Prostě to chce pokračování.. ^_^

Ailee
25.11.2017 3 z 5

Kniha nebyla špatná a četla se docela dobře. Ale rozhodně bych se obešla bez toho, aby mi na každé stránce opkaovali,kdo jak voní, komu se jak lesknou vlasy, že má hlavní hrdinka na krku věčně medailon (vážně, to si z celé knihy budu pamatovat asi navždy)., co všechno ji bolí. Přišla mi trošku moc ufňukaná, i když zas to působilo realistištěji. Za přečtení stojí, ale vracet se k ní už nebudu.

Charmedka
11.02.2017 2 z 5

Ve Zrádci je šíleně moc postav a já se v nich ztrácela. Asi jsem se nedokázala pořádně soustředit, ale ani na konci knihy jsem absolutně netušila, kdo je kdo a měla jsem kolikrát pocit, že ono jméno čtu prvně.

warca
04.11.2016 3 z 5

Minulý díl byl katastrofa, ale přes to jsem se rozhodla přečíst si i další díl. Pokračování bylo teda o mnoho lepší, ale stejně mi pořád vadil ten styl psaní. Je sice fakt, že to vypráví ta náctiletá holka, ale občas by trochu spisovného jazyka neuškodilo. Knihu jsem ze začátku četla poctivě, ale pak mě to přestalo bavit a zbytek jsem popřeskakovala :D
Tahle Dru je mi tak nesympatická...

RiverSong
12.07.2016 5 z 5

Na Zrádce jsem čekala hrozně dlouho a nebyla jsem zklamaná. Stejně jako první díl velmi dobrá knížka. Jen mě dost mrzí, že u nás nevyjdou zbývající díly. Chystám se je číst ve španělštině, tak uvidím. Doporučuji

deedulka
05.09.2015 4 z 5

Konečně se z Dru stává schopnější ženská, která dokáže nakopat zadek i vlkodlakovi. Christophe se mi v tomhle díle nějak znelíbil a naopak jsem začala fandit vlkodlačímu kamarádovi Gravesovi. Oblíbila jsem si i další nové postavičky. Skoro celý děj knihy se odehrává ve Schole pro džampíry a vlkodlaky, kde má být zároveň i zrádce. Na závěr jsem čekala velkou bitvu, ale tu si autorka asi nechala do dalšího dílu, který zatím v češtině nějak nevyšel. :( Oproti původnímu dílu mne kniha bavila víc a pokud by třetí díl pokračoval touto tendencí, bylo by to bezva.

Safira55
30.06.2015 5 z 5

těším se na pokračování

Misa25
15.04.2015 5 z 5

Tento díl byl stejně skvělý jako ten první, je to skvělé oddechové čtení, jen je škoda, že další díly vydány nebudou:(

DarkAnn
06.04.2015 5 z 5

Tenhle díl se mi líbil trochu víc než první..Možná je to tím, že tu hlavní hrdinka nebyla tak nesnesitelná..Vlastně se mi i líbila a někdy jsem se s ní dokázala i ztotožnit :) Takže dávám 5 hvězdiček a k tomu doporučení k přečtení každému, kdo má v knihách rád napětí a tak trochu ohraný románek :D :)

terikanda
08.03.2015

nadherna kniha cetla jsem take i prvni dil taky nemel chybu ale opravdu moc me stve ze jeste neni treti kdyby aspon ten konec by byl nako rozumne zakoncenej ale ja se dockam

TheB
01.02.2015 4 z 5

Tak popravdě, první díl mě trochu zklamal, takže se mi do druhýho ani nechtělo pouštět.. to ale byla chyba! Druhej díl je o hodně lepší než ten první, takže když jsem prvnímu dílu dala tři hvězdičky, tak tomuhle musim rozhodně dát čtyři.
Dokonce mě to nalákalo si přečíst další díl. No, tak třeba někdy v angličtině..

Dru mě v prním díle spíš štvala, v tomhle jsem jí měla ráda. Trochu mi vadí, když Dru začne nad něčim přemejšlet a já pak už vlastně ani nevim, o čem mluví.
Taky chápu, že se autorka snaží asi co nejvíc popsat situace jako kdyby byly skutečný, ale to, jak má Dru zařízlý trenky mezi půlky, jsem fakt vědět nepotřebovala.

Jo a mimochodem.. jestli ještě v nejbližší době uslyšim slovo štrůdl, tak už asi začnu vážně křičet.

jajaja136
24.01.2015 5 z 5

Tahle knížka mě hrozně moc zaujala a přečetla jsem ji strašně rychle. Nejvíc se mi z hlavních hrdinů líbí Christophe a hrozně ráda bych si přečetla další díly. Škoda že jsou zatím jenom v Aj :(

Gnarly
24.01.2015 5 z 5

Tahle série knih byla naprosto úžasná! Třetí díl si plánuju najít v originále, i když angličtina mi nejde. Neví někdo, kolik je dílů? Knihy doporučuju přečíst :D

Elwain
01.12.2014

Líbilo se, jen je fakt škoda, že začnou vydávat sérii, a utnou to po druhém dílu. Chápu že překlad něco stojí a náklady na tisk taky, ale ne všichni mají tak super angličtinu aby to zvládli přelouskat v originále...

vlkove
08.11.2014 5 z 5

Po přečtení knihy jsem si řekla PÁÁNI a hned potom jsem pronesla CHCI DALŠÍ DÍL, bohužel u nás se vydali pouze první dva díly této úchvatné série - přesto knihy doporučuji přečíst.
Hlavní hrdinka je svá, prostředí zajímavé, děj je od začátku velmi akční. Milostný trojúhelník je zde velice citlivě zasazený a nenarušuje děj. Přiznám bez mučení že mě osobně lépe sedl Graves.
Podle mého názoru je tento díl lepší než ten předchozí. Musím autorce zatleskat za originální příběh (to se dnes v tomto žánru jen tak nevidí).
Kniha se zařadí mezi mé nejoblíbenější, v budoucnu si ji určitě přečtu znovu a proto dávám 5 hvězd. :)


HODNOCENÍ SÉRIE: 89 %

Andílek13
11.05.2014 4 z 5

Druhý díl je velice podařený, už se těším na třetí díl :)

Štítky knihy

upíři vlkodlaci dhampýři

Autorovy další knížky

Lili St. Crow (p)
americká, 1979
2012  70%Andělé noci
2012  83%Zrádce

Kniha Zrádce je v

Právě čtených3x
Přečtených189x
Doporučených11x
Knihotéce154x
Chystám se číst73x
Chci si koupit13x
dalších seznamech4x