Svudna@Pusinka Svudna@Pusinka komentáře u knih

☰ menu

V hnízdě kolibříka V hnízdě kolibříka Ana M.

Stejně jako předchozí kniha autorky, je tato taky lehce čtivá. Tak doufá, že brzy napíše další, podobný román.

04.07.2023 5 z 5


Snuff Snuff Chuck Palahniuk

Tak tady u tohoto románku zase nechápu to vysoké hodnocení, leč krátká kniha, tak jsem byla ráda, že už jsem jí dočetla, tedy jen proto, že jsem byla zvědavá jak dopadne. Je sice o sexu ale moc lechtivého v ní nenajdete.

04.07.2023 2 z 5


50 odstínů vášně 50 odstínů vášně Laura Elias

Taková celkem zbytečná kniha s trochou erotiky vhodná ještě tak pro zabavení cestou v MHD, zvláště pokuď chcete díky ilustracím trošku provokovat spolucestující. ;-). Jinak jiný přínos kniha asi žádný nemá.

14.05.2023 2 z 5


Madam Edwarda / Zemřelý Madam Edwarda / Zemřelý Georges Bataille

Takové všelijaké dílko. Překvapilo mě tady celkem vysoké hodnocení na to, že je to taková slátanina o ničem a na pár minut.

12.05.2023 1 z 5


Desatero přikázání pro Veverku Desatero přikázání pro Veverku Ana M.

Pohodový nenáročný zároveň i čtivý román plný erotiky a sexu, jako skoro jako by byl napsaný podle mě :-D, (dokonce se i Veronika jmenuji a jsem stejný ročník, což je opravdu trošku divné :-D), mě se rozhovor s Taťkou jelikož jsem také věřící se skoro stejným problémem a názorem od ostatních na tuto oblast zase líbil a ztotožňovala se s ním. Musím uznat že sex a erotika je tu na české poměry zastoupena opravdu v drsné a hojné míře, ale pokuď to někomu dělá problémy tak přece román který se ani obálkou netají svým zaměřením nemusí číst. Jen mě trošku zklamal předvídatelný konec a bylo mi líto že nemá román alespoň o polovinu více stránek. A už teď se těším na autorky druhý (bohužel zatím také poslední) román.

09.05.2023 5 z 5


Moje frnda Moje frnda Věra Dumková

Brožurka tak pro pobavení pubertálních čtenářů, nenadchne ani neurazí (nebojte taky jsem byla, ale moc toho takového ješte nevycházelo. Ale zkusila jsem si představit jak bych tehdy řekla knihkupci že bych chtěla "Mojí frndu" :,-D ).

21.04.2023 3 z 5