Desatero přikázání pro Veverku

Desatero přikázání pro Veverku https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/205587/bmid_desatero-prikazani-pro-veverku-1z7-205587.jpeg 3 35 15

Krásná, sexy, ovšem panna. To je Veronika, holka z vesnice. Podaří se jí s příchodem do města naplnit nejtajnější smyslné touhy? Co je normální – a co by mělo být tabu? Na to jí odpovídají Kryštof a Richi, dva muži, kteří zásadním způsobem nasměrují její další kroky a zavedou nevinnou studentku do té nejsmyslnější školy života.... celý text

Přidat komentář

Bell@
19.04.2024 1 z 5

(SPOILER) Celou knihu mi bylo víceméně líto Kryštofa, který byl vylíčen jako hlavní záporák. Mrzelo mě, že mu autorka nedala více prostoru a nerozvedla například, kdo byl jeho biologickým otcem. Richi ze začátku působí jako správňák, když dá ruce pryč od Veroniky a doporučí Kryštofovi, aby se šel léčit. Na druhou stranu se po rozchodu Kryštofa a Veroniky s ní pouští velmi rychle do vztahu, což by správný kamarád neudělal.

Veronika na mě celou knihu působila jako velice povrchní pozérka. Autorka ji popsala jako neodolatelnou, což působí velice neuvěřitelně a nepravděpodobně. Veronika měří dvojím metrem. Kryštof jí hodně ublíží, ale že by po znásilnění téměř ihned skočila do postele se svojí kamarádkou je divné...

V knize mi vadilo několik nesrovnalostí jako např.: na vodě staví u stánku jen muži (jako správný vodák vím, že poměr mužů a žen na řece je 1:1) nebo Richi neví, kdy Veronice začíná škola, když tam sám ještě před necelým rokem chodil, tudíž musí znát vysokoškolský systém.

Zvrat knihy, na který jsem po desítkách stránek cukrování čekala nakonec přišel, ale postavil Kryštofa ještě do horšího světla, ve kterém působí jako maniak a Veronika s Richim jako andílci.

Ke knize se určitě nevrátím.

Svudna@Pusinka
09.05.2023 5 z 5

Pohodový nenáročný zároveň i čtivý román plný erotiky a sexu, jako skoro jako by byl napsaný podle mě :-D, (dokonce se i Veronika jmenuji a jsem stejný ročník, což je opravdu trošku divné :-D), mě se rozhovor s Taťkou jelikož jsem také věřící se skoro stejným problémem a názorem od ostatních na tuto oblast zase líbil a ztotožňovala se s ním. Musím uznat že sex a erotika je tu na české poměry zastoupena opravdu v drsné a hojné míře, ale pokuď to někomu dělá problémy tak přece román který se ani obálkou netají svým zaměřením nemusí číst. Jen mě trošku zklamal předvídatelný konec a bylo mi líto že nemá román alespoň o polovinu více stránek. A už teď se těším na autorky druhý (bohužel zatím také poslední) román.


dooky
24.08.2022 2 z 5

Nápad fajn, problémy, které se v knize řeší fajn, ale to je tak vše. Některé výrazy, dialogy mezi postavami a chování mi přišlo až příliš neuvěřitelné.

johana3160
24.04.2021 1 z 5

To neni knizni erotika, to je knizni porno, sex a jeho obdoby snad na kazde strance. Na jednu stranu obdiv k autorce, ze me odvahu neco takoveho vydat a na druhou nevira, ze to byl ochotny nekdo vydat. Z cele knihy cpi, ze je autorka ucitelka (par jich znam a bohuzel neni to povolani ale diagnoza). Nektere dialogy byly jak od zaku ZS, nejake emoce - nula. Ke konci uz jsem nektere odstavce preskakovala, protoze uz to bylo zdlouhave a “rozhovory s Tatkou” me fakt neberou...
vse ostatni uz napsaly stenarky prede mnou. Je fakt ze horsi knihu jsem dlouho necetla...

AndreaP.
05.07.2020 odpad!

Nerada takto píšu, vlastně takové hodnocení dávám teprve podruhé v životě, ale nic blbějšího jsem už dlouho nečetla. Respektive snažila se číst, definitivně jsem to vzdala na 60 straně. Jsem zase nadlouho z takové "literatury" vyléčená.

Ála1968
20.05.2020 3 z 5

Hodně přitažené za vlasy.Skloubit víru v boha se sexuálními praktikami mi tedy moc nesedlo.Přišlo mi to takové neuvěřitelné.Moc mě to nepřesvědčilo o opravdovosti příběhu.Hodně až moc neuvěřitelně kladné postavy-Veronika a Ricci.A do toho stále stejné sexuální přehnané praktiky.Přečíst se to dalo,ale není to nic,co by mi utkvělo v paměti a k čemu bych se někdy vrátila.

janina66
10.04.2020 3 z 5

Obdivuji českou autorku za tak odvážnou knihu, naditou erotikou, ale i láskou. Příběh Veroniky z vesnice a z nábožensky založené rodiny, její erotické eskapády. Dost odvážné.

Aghatte
04.09.2019 odpad!

Naprostá ptákovina...

radus
14.08.2016 2 z 5

Musím souhlasit s předešlým komentářem od DominaCZ - lépe bych to nenapsala, protože i mě přišly některé věci strašně trapný a to snad nemá s erotikou ani nic společného. Holka je nábožensky založená a nechce mít sex s žádným klukem (až po svatbě), ale vesele se už jako náctiletá oddává v kůlně autoerotice s okurkou, za první peníze z brigády si koupí robertka, kámoš to pro změnu dělá s kuřetem...
Nicméně obdivuji autorku za odvahu, moc servítků si nebere, ale snaha zavděčit se všem - ať už vyznavačům orálního sexu, tak "klasikům", milovníkům lesbických scén, úchylákům, masochistům atd. - je velice znatelná.

DK197
28.03.2016 3 z 5

Český erotický román, který má skutečně právo toto označení používat. Erotických románů mám pár za sebou a musím říct, že tady snad není stránka bez sexu (nebo masturbace, úvah o sexu apod.). Co se tohoto týče, skutečně si nebere servítky...

Také z knihy cítím jistý výchovný prvek nabádají jednak k otevřené komunikaci s rodiči a jednak k tomu, že sex by neměl být žádné tabu, že je to lidská přirozenost.

Ten kontrast Boha a erotiky, hm...

Škoda však, že nebylo dáno více prostoru Kryštofovi a jeho problému.
Navíc extrémní povahy hrdinů Veverky a Richiho (on moc dokonalý, ona moc rozněžnělá a hodná - čímž neříkám, že nejsou reální, jen nepatří k průměru) mi bránily se do příběhu pořádně začíst. Například bych Verče nejradši poradila, že je úplně blbá, když na konci řekla: "Necháme to být, nechci mu zkazit život."

Prostě jednou a stačí.

matilda74
06.03.2016

Kniha je čtivá. Na českou autorku dost otevřená EROTIKA!!!

aknelka
20.02.2015 5 z 5

Kniha se mi líbila. Zajímavá zápletka, na českou autorku erotika se vším všudy.

michaela2523
08.01.2015 4 z 5

Moc se mi líbil otevřený přístup k erotice, který ve většině knih postrádám. Na knize bych neměnila nic. První stránky mě moc nebavily, ale po chvíli jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Místy byla kniha vzrušující, jindy dojemná. Mě se to líbilo :)

vaili
06.01.2015 3 z 5

Tak začátek strašný...pak už to nebyla taková hrůza, ale dobrá erotika to fakt není...téměř nevhodné věci se střídají se sladkými cinty :) prostě nene... dočetla jsem ale nikdy víc :)

knihovnaVP
27.10.2014

Kniha mě velice překvapila!nečekala jsem tak moc otevřenou erotiku od české autorky..klobouk dolů ;)

Štítky knihy

sex erotika sexuální násilí erotické romány

Autorovy další knížky

Ana M.
česká, 1980
2013  60%V hnízdě kolibříka
2014  63%Desatero přikázání pro Veverku

Kniha Desatero přikázání pro Veverku je v

Přečtených55x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených5x
Knihotéce61x
Chystám se číst10x
Chci si koupit5x