Svudna@Pusinka Svudna@Pusinka diskuze

☰ menu

Pár nápadů na vylepšení webu

Lenka.Vilka: Jasný, teď asi už tím nic, myslela jsem pro příště, nejdřív to nějak zveřejnit tady, případně i email že to tak bude probíhat, a princip třeba jako u profilu v Nastavení, praktické, nastavení email. upozornění? A tím prodloužení, a výmluvy nebrat ?

13.10.2023


Pár nápadů na vylepšení webu

A co takhle ankety typu (s volbou do soukromých zpráv: chci - nechci) a ve zprávě chystaná změna: vyhledávání místo podle autora, podle abecedy: zatržítko ano - ne, anketa do 1. 11.

Kdo se chce účastnit, se zůčastní, nikdo si nemuže stěžovat, že se nemohl vyjádřit, a vy můžeme doložit: pro změnu bylo 60%, tak si nestěžujte?

Samozřejmě nevím, jak moc je to takto proveditelné a náročné ;-)

13.10.2023


Pár nápadů na vylepšení webu

Nebylo by lepší nejdříve se zeptat třeba formou nějaké ankety o chystaných změnách ostatních uživatelů - když se tu něco zavedeného mění, než je až po změně přesvědčovat o tom, že to nové je lepší než bylo to staré? (- já, teda také preferuji podle autora)

- Ne, nechci se někoho dotknout s někým se hádat nebo naštvat, snažím se jen komunikovat a vyjádřit svůj názor.

13.10.2023


Pár nápadů na vylepšení webu

pobijecmuch: no, nevím jestli je to pro většinu uživatelů normální věc, nebo zda většina uživatelů právě kvůli tomu, na to doplňování nekašle? To je asi otázka do pranice, co? ;-D

10.10.2023


Pár nápadů na vylepšení webu

pobijecmuch: Právě, že si nemyslím - to bych je asi nechtěla opravovat.
Nesmysl je, když si dá někdo práci a chce sem něco přidat, tak že aby se změna projevila u knihy, která tu je deset let, musí odstanit buď špatné ISBN a hledat správné, hledat zdroj, nebo a já nevím co ještě. Určitě to odradí více uživatelů a ne jenom mě.
Ostatní: podle čtení diskuzí, jsem si hned myslela, že ty smajlíky tu budou jako přilévání do ohně, asi je to tu velký problém, stejně jako jiné. To se raději, dělají ty k horšímu ;-).

10.10.2023


Pár nápadů na vylepšení webu

Vím, že DK není primárně určená na dopisování, a že můj požadavek není tak asi pro ostatní čtenáře tak důležitý jako jiné návrhy, ale nebylo by možné aby se už naučila podporovat také smajlíky? Jinak sice tu nejsem zaregistrována dlouho, ale "nový web" tedy zatím vidím jako velký krok zpět, a celkem obdivuji ostatní, že se tu snaží doplňovat různé údaje, já jsem se pokusila nedávno přidat nějaké ke knize a nějakou starší knihu přidat, ale po tom co mě systém pořád vracel zpět - chybí ISBN, špatné ISBN, zdroj knihy a jiné nesmysly jen abych doplnila počet stránek nebo nahrála lepší obálku, nebo jinou blbost do knihy která je tu vložena snad deset let, jsem to tedy rychle vzdala a řekla si něco o políbení jisté části mého těla :-D, ;-)

10.10.2023