stolind stolind komentáře u knih

☰ menu

Přirozený výcvik psa - Výchova metodou dogwalk Přirozený výcvik psa - Výchova metodou dogwalk Ursula Löckenhoff

Opravdu dobře zpracovaná kniha o přirozené komunikaci se psem. Jedna z nejlepších co jsem kdy četla! (a že jich bylo...)

29.06.2019 5 z 5


Nazí Nazí Iva Procházková

Tak to jsem nečekala. Zajímavě napsané, střídání prespektivy a prolínaní časových rovin, zajimavé a aktuální charaktery a hlavně spousta prostoru na premýšlení... Změní vás

02.02.2019 5 z 5


Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Spousta písniček, slov,poezie a úryvků k zamyšlení. Knížka ve mě něco zanechala, jen nevím jak to popsat.

02.02.2019 4 z 5


(Ne)obyčejný kluk (Ne)obyčejný kluk Raquel J. Palacio (p)

Kouzelná knížka napsaná z pohledu ještě kouzelnějších dětí, příjemná atmosféra, snadná angličtina. Jednoduchý ale krásně vyprávěý příběh.

02.02.2019 4 z 5


Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Velmi mne překvapila. S každou knížkou lepší a lepší. Krásná severská atmosféra, postavy zrají a zápletky jsou lepší a lepší. Knížka vás pohltí a než se nadějete, vyplivne vás s husí kůží po celém těle, které se jen tak nezbavíte. Hezý jazyk a volba slov.

02.02.2019 4 z 5


Ve znamení Štíra Ve znamení Štíra Maggie Stiefvater

Tahle kniha je něco neskutečného. Ráda bych popsala své pocity ale slova se mi ztratila v oceánu. Přečteno jedním dechem hned několikrát a vždy to byl stejně intenzivní a úžasný zážitek. Geniální postavy, napětí, spád už od prvních stránek, smích, slzy a krásná atmosféra. Příběh založený na mytologii, který je naprosto originální a zůstane vám ještě dlouho v hlavě a navždy v srdci...

16.06.2018 5 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

První polovina skvělá, druhá polovina rozvleklá a ne příliš atraktivní, začátek ale stojí za to, hlavní zvrat je trochu předvídatelný ale krásně vykreslené postavy to zachraňují. Přečteno jedním dechem, jak to u Greenovek bývá :)

16.06.2018 3 z 5


Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Prvni kniha od Larse, zajimave proniknuti do sveta hypnozy, bohuzel mi ale nebyla uplne sympaticka postava Erika kteryv se v knize objevoval temer porad. Naopak me velmi zaujal Joona a tak budu se serii jeste pokracovat. Misty zdlouhave, zajimava zapletka, tezko uveritelne, trochu nerealne na detektivku ale je to jen zacatek.

29.05.2018 3 z 5