shemin shemin komentáře u knih

☰ menu

Nyxia nespoutaná Nyxia nespoutaná Scott Reintgen

Přečteno za pár dní. Úžasná jízda, kdy každá stránka knihy znamenala zvrat a posun v příběhu o 180 stupňů. Někdy na mě až moc rychlé a akční, ale i tak jsem si to užila stejně jako předešlý díl. A teď jen přežít to čekání na další díl.

01.11.2019 5 z 5


Hra Hra Leopoldo Gout

Kniha je rozhodně čtivá a s krásnou grafikou. Jenom těch géniů tam bylo nějak moc, vůbec nic nebyl problém, všechno procházelo a celkově to bylo dost zrychlený. Chybělo mi tam něco hlubšího, knihu jsem přečetla za 2 dny a působila na mě jako let tryskáčem.

05.09.2019 3 z 5


Veterinářka Veterinářka Gillian Hick

Pohodová milá kniha o začínající veterinářce a jejích každodenních starostech, která se hezky a rychle četla. Podobná příběhům Jamesa Herriota,kterého jsem milovala. Doporučuji jako oddechovku mezi náročnějším čtivem.

31.08.2019 3 z 5


Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Kniha, která mě úplně pohltila a nadchla, a to se už poslední dobou u mě moc nestává. Takže za mě naprostá spokojenost - s dějem, vývojem postav, stylem vyprávění a atmosférou .... Těším se na další díl.

27.06.2019 5 z 5


Vražda z titulní strany Vražda z titulní strany Robert B. Parker

Jesse Stona mam rada, stejne jako vsechny dalsi hrdiny ostatnich serii od Roberta B. Parkera. Vzdy, kdyz ctu Jesse, predstavim si ho v podani Toma Sellecka, a je mi fajn :-) Knihu jsem si koupila a cetla po delsi dobe, protoze si postupne doplnuji celou serii autora. Knihy jsou moje srdcovka- vyhovuje mi styl psani, kratke vety, britke dialogy, dejova linie, propojeni se Sunny, rychly spad, milovane misto Paradise, vtipky, Molly, jemne narazky, Lodak.... Proste za me parada,ale je to hlavne tim,ze mam autora rada a moc verim, ze se i nadale budou prekladat autorovi nasledovnici, kteri v jeho dile pokracuji....

23.05.2019 4 z 5


Stromy vypravují - Příběhy o stromech a lidech Stromy vypravují - Příběhy o stromech a lidech Marie Hrušková

Po sérii detektivek příjemná změna, která vás příjemně naladí a nasměřuje v téhle uspěchané době zase trochu jiným směrem. A příběhy o starých stromech a jejich osudech jsou parádní a hezky se čtou.

11.04.2019


Volejte veterináře Volejte veterináře Marc Abraham

Kultivovaný humor, jako oddechovka ideální....

24.05.2016 4 z 5


Naučte se říkat ne!!! Naučte se říkat ne!!! James Altucher

Od knihy jsem očekávala něco jiného - a to, jak vyjádřit prosté ne v každodenní situaci. Místo toho mám pocit, že jsem nějaká divná, když netoužím po miliardách, nepáchám sebevraždu nebo jsem ráda na svém místě a s přáteli. Možná je to ale jen můj osobní pocit a knihu jsem si nepřečetla v ten správný čas.

11.05.2016 2 z 5


Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

3 ženy, 3 různé osudy, které spojuje jeden nenávratný, nezvratný okamžik. Pro mě hodně působivé, věrohodné, emotivní, čtivé. Závěrečný epilog uzavírá knihu příjemným, zamyšlujícím se způsobem.

15.04.2016 4 z 5