SabinQa10 SabinQa10 komentáře u knih

☰ menu

Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Lehká oddechovka, některé scény jsou opravdu přitažené za vlasy, ale pokud nad tím člověk až moc nepřemýšlí, tak to dojem ze čtení zas tolik nekazí.

Co mi opravdu vadilo bylo rychle střídání pohledů, kde se člověk cca do půlky knihy dozvěděl vždy to stejné, co od první osoby.

11.06.2020 3 z 5


V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Začátek knihy mě nezaujal, nutila jsem se k docteni, hrdinka působí jako sebestredny uknouranek a je až protivna. Na druhou stranu konec byl velmi dobrý, zaujal mě a bylo to něco, co mě hned nenapadlo. Knihu řadím k průměrným a znovu asi nebudu mít potřebu si ji přečíst.

16.06.2018 3 z 5


Ovládnutá Ovládnutá Portia Da Costa

Poslední díl, konečně konec. Musím říct, že děj je poměrně dobrý, je lehké vcítit se do tohoto páru. Bohužel, konec mě úplně zklamal. Myslím, že autorka se mohla více rozepsat, dát knize konec, který si zaslouží i přesto, že to není bůhvíco. Zbytečně rychle zakončené.

10.07.2017 odpad!


Nespoutaná Nespoutaná Portia Da Costa

Druhý díl už se nedá přirovnat k poruše, ale rovnou divoké jízdě k vytouženému orgasmu, kdy finish není v dohledu. Bohužel, tuto sérii jsem přečetla už jen z toho důvodu, že jsem ji rozečetla a doufala, že se to zlepší. Velké zklamání když se tak nestalo. Autorka se zřejmě měla držet jen prvního dílu s normálním koncem, ne zbytečně tlačit na pilu a "zpackat" i druhý díl. Děj se zdá být poměrně předvídatelný. Bohužel, jedna hvězda.

10.07.2017 1 z 5


Svedená Svedená Portia Da Costa

První díl ještě s velkým optimismem přidávám k poměrně čtivým. Přirovnala bych to k erektivní poruše, jak bylo vtipně použito v jedné knize. Začátek není špatný, člověk očekává víc než dost, bohužel každou další stranou a ještě hůře kapitolou, určitý standart klesá. Opravdu netuším, jestli hlavní hrdinka je rozkošně naivní nebo blbě naivní. Jít na pokoj s úplně cizím mužem chce odvahu nebo nedostatek rozumu. Je na vás k čemu se u této hrdinky přikloníte. Autorka se zřejmě snažila o něco originální, bohužel nepovedlo se. Dvě hvězdy dávám jen kvůli tomu, že ostatní díly jsou ještě horší.

10.07.2017 2 z 5