romann romann komentáře u knih

☰ menu

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty Nedostatečný pocit vlastní hodnoty Heinz-Peter Röhr

Po přečtení knihy, hodnotím knihu zcela kladně. Věřím, že to co je v knize napsáno mi pomůže zlepšit svůj život a posouvat se pořád dál. A dodal bych jeden citát: Člověk je tak dobrý, jako jeho slovo.

30.12.2016 5 z 5


Konec prokrastinace Konec prokrastinace Petr Ludwig

Po přečtení knihy, jsem zjistil, že hodně věci jsem už četl nebo i dělal dříve, než jsem knihu přečetl. Proto mi tato kniha do života nic takového zvláštního nepřinesla, jenom mi praktický připomněla věci, které jsem už někde četl, a trošku zvýšila také obzor. Nelíbila se mi většina přirovnání v knize, jako byly například slon, křeček apod. Protože když si vybavím tyto slova - vybaví se mi vždycky úplně jiné myšlenky než byly psané v knize. Nicméně i přesto hodnotím knihu kladně, ale pro ty, kteří nejsou úplně na začátku, co se týče osobního rozvoje, si myslím nic velkého člověku, jako takovému nedají.

11.12.2016 4 z 5


Život bez hranic Život bez hranic Nick Vujicic

Inspirativní kniha, která po přečtení by měla všem otevřít oči a uvědomit si, co jsou vlastně skutečné starosti a problémy a zamyslet se nad tím, jaké problémy někdy řešíme my sami.

14.11.2016 5 z 5


Úvahy a projevy Úvahy a projevy Tomáš Baťa

Vynikající kniha. Opravdu smekám, před Tomášem Baťou. Škoda, že takových lidi není u nás více. Neskutečně skromný, moudrý člověk. Určíte doporučuji k přečtení. V knize je hodně úvah, s kterých by se měl každý rozumný člověk poučit.

29.06.2016 5 z 5


Na kole třemi světadíly Na kole třemi světadíly Vítězslav Dostál

Kniha je psaná v 1.os. Výborně se čte a dobrodružství, příběhy, ktére piše sám život, a které zažil pan V.Dostál jsou jedinečné a nijak neopakovatelné. Jednoznačně 5 hvězd.

19.11.2015 5 z 5