pavlaK98Q pavlaK98Q komentáře u knih

☰ menu

Woodhill Woodhill Eleanor Corvin (p)

(SPOILER) Úplně to spoiler není, ale přeci jen pro jistotu.
Nikdy jsem za chřipku nebyla tolik vděčná jako dneska. Upoutaná na lůžko jsem totiž neměla výčitky, že jsem knihu přečetla za den. Několik postřehů:
1. Brečela jsem stejně jako u zlodějky knih, úmrtí Sama, úmrtí Brumbála.
2. Jsem ráda, že autorka vydává nové knihy, děsí mě, že budu čekat na další knihy v sérii, je to jediná autorka totiž u které to nevydržím a nebudu čekat až vyjde celá série.
3. Postavy jsou reálné a klobouk dolů před vytvořením tak detailní postapokalyptické reality.
4. Kdyby se mi nedělalo fyzicky špatně z psaní do knih, zvýraznila bych si pár mouder.
5. Obálka knihy, včetně mapky je úžasná!
6. Určitě si přečtu znovu.
7. Nechápu, že se toho ještě nechytil Jákl a neplánuje minisérii na Netflix.

Děj hezky plynul a i když se neudály žádné velké heroické skutky, tak nebyl děj nudný, naopak se řešilo neustále něco, psychopatické vražedné dítě bylo teda top. Samozřejmě mám ráda i romantickou linku, díky které se vždycky zamiluji do hlavního hrdiny. Také mi vždy autorka poskytne i jiná témata k zamyšlení, což mám velmi ráda.

28.04.2024 5 z 5


Past na ďábla Past na ďábla Kerri Maniscalco

Série mi utkví v paměti. Už se k ní nevrátím. Líbilo se mi, že se autorka opravdu hezky drží červené bitky protkané celými čtyřmi díly. Hlavní hrdinka dospěje i když já bych její myšlenky zredukovala na půl. Vlastně celkové je to lepší průměr.

27.04.2024 3 z 5


Únik před Houdinim Únik před Houdinim Kerri Maniscalco

No, hlavní hrdinka konečně nejde tolik na nervy, děj asi, jak by se dalo očekávat. Není to knížka od které bych se nedokázala odtrhnout, ale je docela čtivá. Chvílemi jsem jen měla strach, že jim na té lodi nikdo nezbude. Na můj vkus až moc mrtvol.

25.04.2024 4 z 5


Hon na knížete Draculu Hon na knížete Draculu Kerri Maniscalco

Za mě lepší než první díl, jakmile se hlavní hrdinka ohlíží za minulostí, tak je potřeba přeskočit stránky, ale dalo se to. Hlavní hrdinka začala dospívat a už mi nešla tolik na nervy. Asi tihle sérii dočtu.

21.04.2024 3 z 5


Hanebná zrada Hanebná zrada Lynn Messina

Za dva dny jsem přečetla všechny tři díly. Je to kniha u které si člověk oddechne, zasměje se a občas zapřemýšlí, kdo že by mohl být ten vrah. Za mě super, pokud nevíte co číst a chcete si odpočinout. Je tam totiž od všeho trochu. Jediné mínus vidím v tom, že nevidím zbylých devět dílů v prodeji.

14.04.2024 4 z 5


Po stopách Jacka Rozparovače Po stopách Jacka Rozparovače Kerri Maniscalco

Vážně si nepamatuji, kdy naposled mě hlavní hrdinka vytáčela až takhle moc. Její myšlenkové pochody, jsou jeden velký chaos, není schopná sebereflexe, stát si za svým, neví, co chce a na konci knihy na mě působí, že je naprostá pipka. No nic, když už jsem koupila na Dobrovským v Black friday celou sérii, tak si ji taky přečtu, že.... Aspoň se něčím zabavím, než vyjde Woodhill.

05.04.2024 1 z 5


Šťastně až po smrti Šťastně až po smrti Eleanor Corvin (p)

Naposledy jsem takhle nadšená byla ze série Skleněný trůn. Jsem tak nadšená, že jsem si tu dokonce udělala profil, abych mohla napsat recenzi. Celá série je boží, nenudila jsem se, zasmála jsem se, postavy skvěle vykreslené, prostě si to běžte přečíst. Nenapadá mě žádná jiná fantasy, která by byla takhle jedinečná a originální, dokonce ani zápletky nebyly stereotypní a jejich řešení už vůbec ne. Nejlepší na tom je, že nikdo neumře, protože už jsou všichni mrtví :-)

13.02.2024 5 z 5