Po stopách Jacka Rozparovače přehled
Po stopách Jacka Rozparovače série
1. díl >
Hrůzu nahánějící hororový román, jehož příběh je inspirován vraždami Jacka Rozparovače, s neočekávaným vyvrcholením, z něhož tuhne krev v žilách… Sedmnáctiletá Audrey Rose Wadsworthová je dcerou ctihodného šlechtice a nabízí se jí tak život v bohatství a moři dalších výhod. Pod rouškou společenských čajových dýchánků a nákupů luxusních šatů však vede tajný druhý život. Navzdory přáním svého otce a očekáváním společnosti Audrey často utíká do laboratoře svého strýce, kde se věnuje děs nahánějícímu studiu forenzních věd. Když ji práce na tělech brutálně zavražděných žen vtáhne do pátrání po sériovém vrahovi, přivede ji její touha po nalezení odpovědí na samý okraj zlaté klece. Šokující zvraty a obraty, umocněné fotografiemi z této ponuré doby, činí z této prvotiny z pera autorky Kerri Maniscalco, jež se umístila na prvním místě žebříčku nejprodávanějších knih deníku New York Times, vskutku nezapomenutelné dílo.... celý text
Originální název: Stalking Jack the Ripper, 2016
Co říkají o knize uživatelé?
Tato historická detektivka z viktoriánského Londýna zaujme čtenáře tajemnou atmosférou. Hlavní postavy, Audrey a Thomas, se snaží odhalit identitu Jacka Rozparovače. Kniha kombinuje napětí, romantiku a prvky forenzní vědy. I když někteří čtenáři odhalili vraha brzy, příběh je stále poutavý a plný zajímavých zvratů. Obálka knihy skvěle vystihuje dobu a přidává na atraktivitě celého díla. Čtenáři se těší na pokračování, které slibuje další napínavé dobrodružství. Více v komentářích.
Komu by se kniha Po stopách Jacka Rozparovače mohla líbit?
- Milovníci historických detektivek
- Fanoušci romantických příběhů
- Čtenáři, kteří ocení napínavé zápletky
- Ti, kdo mají zájem o forenzní vědu
- Milovníci viktoriánské literatury
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Po stopách Jacka Rozparovače. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 197 komentářůSouvisející novinky - Po stopách Jacka Rozparovače (2)
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2022)
04.09.2022
Knižní novinky (35. týden)
29.08.2021
„Proč musím být buď poslušná a mravná, nebo zvědavá a zkažená? Já jsem slušné děvče, i když se ve volném času věnuji studiu vědeckých teorií a pitvání mrtvol.“
„Smrt se neohlíží na pomíjivé věci jako společenské postavení nebo pohlaví. Přichází si pro krále a královny stejně jako pro prostitutky a zanechává v srdcích jejich blízkých lítost.“
všech 4 citátů najdete u autoraKniha Po stopách Jacka Rozparovače v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 19x |
| v Přečtených | 974x |
| ve Čtenářské výzvě | 148x |
| v Doporučených | 69x |
| v Mé knihovně | 676x |
| v Chystám se číst | 431x |
| v Chci si koupit | 76x |
| v dalších seznamech | 23x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Kerri Maniscalco také napsal(a)
| 2022 | Království hříšných |

75 %
83 %
57 %
Po stopách Jacka Rozparovače
Za mě překvapivě příjemné čtení, žánrově od každého kousek, už se těším na druhý díl.