Ondra_Selcak Ondra_Selcak komentáře u knih

☰ menu

Drak spí Drak spí Michaela Klevisová

Super knížka. Všem doporučuji, je to zážitek :) Čtení je pohodové, zápletka není překombinovaná. Ocenil jsem skvělé vykreslení postav a atmosféru klidného venkova, kde má každý své tajemství. Díky krásně vykreslenému prostředí, má člověk pocit, že to tam opravdu zná.

10.05.2021 5 z 5


Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Dobře se to čte, motivy i způsoby vražd jsou originální. Na druhou stranu souhlasím, že konec byl moc rychlej. Škoda, kdyby byl víc propracovanější, bylo by to super. Na tuhle knihu jsem se ale hodně těšil.

10.05.2021 4 z 5


Krv prvorodených Krv prvorodených Juraj Červenák

V rámci žánru historická detektivka je toto úžasné čtení. Vyšetřování vražd zavádí Steina, Barbariče a Jaroše do rudolfínské Prahy, autor nás seznámí s tehdejší politickou situací a provede nás tehdejšími ulicemi našeho hlavního města. Postupné odkrývání minulosti hlavních postav, uvěřitelná zápletka. Více netřeba dodávat.

10.10.2020 5 z 5


Strážci Země Strážci Země Tomáš Crlík

Smekám. Jeden z mála lidí, který se snaží, aby svět byl lepší. Za mě palec nahoru. Souhlasím z komentářem níž. Kdy už se strážci probudí? Svět je potřebuje.

10.10.2020 5 z 5


Zlato Arkony. Kniha druhá Zlato Arkony. Kniha druhá Juraj Červenák

Parádní fantasy. Perfektní děj, napětí a za mě velké plus jsou pohanští bohové.

04.10.2020 5 z 5


Mŕtvy na Pekelnom vrchu Mŕtvy na Pekelnom vrchu Juraj Červenák

Středověká detektivka. Super téma. Určitě se těším na pokračování. Chemie mezi hlavními postavami fungovala skvěle. Kapitán Stein je tvrdý a nesmlouvavý člověk, který prošel ohněm bitev. Necouvne před ničím.

04.10.2020 5 z 5


Prokletí Salemu Prokletí Salemu Stephen King

Úspěšný spisovatel užívající si mládeneckého života se vrací na místo svého dětství, aby nasbíral inspiraci… Stará dobrá kingovka. Skvělý prožitek, doporučuji

01.09.2020 5 z 5


Žena v kleci Žena v kleci Jussi Adler-Olsen

Tak mám nového oblíbence mezi inspektory. Děj suprově plynul a napětí houstlo. Bylo tam teda docela dost jmen ve kterých jsem se ztrácel, ale kniha mě doslova dostala, už se těším na další díl. A dneska se chystám na film pro porovnání. Uvidíme… :)

01.09.2020 5 z 5